Clipe terifibile pentru Bianca Drăguşanu! Cât de avansată este boala mamei sale?

+2 click pentru
galerie

Medicul care a descoperit că mama Biancăi Drăguşanu suferă de o boală îngrozitoare vorbeşte despre diagnosticul crunt. Această veste cumplită a afectat-o mult pe vedetă.

Relaţia dintre cele două a fost mereu una specială, iar vedeta a vorbit despre cât de mult înseamnă pentru ea cea care i-a dat viaţă.

Doctorul Călin Doboş a spus ce se va întâmplă mai departe şi cât de avansată este boala.

"Sunt cancere mai periculoase şi altele mai puţin periculoase. Asta este o formă cea mai puţin agresivă. Acum aşteptăm rezultatul histopatologic, dar aspectul era de carcinom bazo-celular. Din fericire, ăsta nu prea dă în metastaze şi atunci doar distruge local sau reapare. Depinde ce spune la rezultat. Dacă spune că excizia a fost completă, nu mai trebuie făcut nimic altceva. Dacă marginile piesei prezentau încă celule, trebuie făcută o intervenţie mai largă," a declarat chirurgul estetician Călin Doboş.

Mama Biancăi Drăguşanu a mers la medic pentru a rezolva, defapt, o problemă mai veche. Mai exact, aceasta avea un neg în zona nasului şi şi-a dorit să îl scoată.

"Voia să ... Da, l-a supus atenţiei, ceea ce este un lucru foarte bun. Acestă afecţiune nu doare. Cancerele nu dor decât în faza finală," a mai adaugat medicul.

Mama vedetei s-a speriat groaznic atunci când medicul i-a pus diagnosticul.

"A fost o surpriză că toată lumea. Nimeni nu se aşteapta la un astfel de diagnostic. Dar după ce i-am explicat că este cea mai puţin periculoasă formă, a zis: "Ok, să facem ce trebuie să facem!" Bianca are încredere în ceea ce spun şi fac eu," a mai spus Călin Doboş.

Aflaţi mai multe detalii urmărind materialul video de mai sus!

Foto: Facebook

M.T.

Nu esti in fata televizorului? Nu-i nimic! Vezi toate emisiunile Antena Stars dar si Antena Stars LIVE pe AntenaPlay, aici

facebook whatsapp twitter pinterest
HOROSCOP

mai multe 

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioara

Balanta

Scorpion

Sagetator

Capricorn

Varsator

Pesti

SpyNews