Codurile de smartphone care-ți spun dacă ești urmărit! Doar specialiștii le cunosc

 

Dacă ai avut senzația sau bănuiala că telefonul tău este urmărit, acum ai șansa să te lămurești!

 

Siguranța este întotdeuana o prioritate, indiferent de cât de minoră ar putea părea o bănuială la început. Conform BrightSide există câteva combinații de coduri care, tastate pe telefon, îți vor oferi informații importante cu privire la propria securitate. În general acestea au funcționalitate sigură pe smartphone-uri.

 

*#21# - Poți afla dacă mesajele, apelurile și alte date pot fi redirecționate. La tastare, îți va apărea pe ecranul telefonului numărul către care informațiile tale sunt redirecționate. Oricine ar avea contact cu acestea, pot afla unde locuiești, cine sunt prietenii și membrii familiei, obiceiurile și activitățile zilnice și chiar și informații financiare.

 

*#62# - Poți folosi acest cod în cazul în care ți se pare că nimeni nu poate da de tine și că tot ce trebuie să primești, ajunge în altă parte. Sunt șanse mari ca în acest caz toate apelurile și mesajele tale să fie redirecționate de fapt la unul dintre numerele de telefon ale operatorului.

 

##002# - Este un cod universal care anulează orice redirecționare înregistrată pe telefonul tău. Este o bună idee să folosești acest cod atunci când pleci din țară, deoarece nu vei fi taxat pentru apelurile redirecționate automat către căsuța vocală.

 

*#06# - Codul prin care îți afli IMEI-ul (International Mobile Equipment Identifier), care te poate ajuta să-ți localizezi telefonul în cazul unui furt. Dacă cineva îți știe IMEI-ul, poate afla diverse caracteristici ale telefonului tău.

A.C.

Nu esti in fata televizorului? Nu-i nimic! Vezi toate emisiunile Antena Stars dar si Antena Stars LIVE pe AntenaPlay, aici

facebook whatsapp twitter pinterest
SpyNews
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, AntenaStars utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de confidențialitate