Cum să detectezi alimentele care dezvoltă cancerul în organism. Apa fiartă te ajută!

 

În ultima vreme, încrederea în alimente de pe rafturile magazinelor mari a scăzut din ce în ce mai mult, iar acum ai șansa să verifici cu propriile mâini produsele pe care le cumperi.

Alimentele, din orice magazin, dacă nu cunoaștem sursa, pot fi suspecte și nocive din multe puncte de vedere. Dacă ai temeri de acest gen și dacă vrei să testezi cumpărăturile pe care le faci, nu ai nevoie decât de puțină apă fiartă, scrie Health Explorer.

Să torni apă fiartă pe alimentele cumărate din supermarket și alte magazine poate fi un obicei sănătos. Prin acest proces poți verifica dacă produsul respectiv a fost uns cu ceară înainte de a fi pus la vânzare.

Ceara de fructe este menită să facă fructele să dureze mai mult. Ceara naturală a fructelor care dă luciu este înlăturată înainte de a fi vândute și este înlocuită cu una bazată pe petrol.

Deși producătorii admit că această ceară protejează fructele de bacterii și ciuperci, adevărul este că de fapt doar schimbă culoarea produselor și o fac mult mai strălucitoare.

A.C.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest