Cum să foloseşti în mod corect GLITTERUL pentru machiajul de REVELION! Vei fi vedeta serii

 

Noaptea dintre ani este un moment cu adevărat special, aşa că la petrecerea la care vei lua parte trebuie să fie deosebită din toate puncte. Drept urmare trebuie să fii o prezenţă cu adevărat spectaculoasă, de la ţinută, până la machiaj şi unghii.

Dacă ţi-ai ales deja rochia pentru noaptea dintre ani, este momentul să te gândeşti şi la machiajul pe care-l vei alege. Fiind o noapte specială, sunt permise culori tari, închis, dar mai ales sclipiciul. Este indicat să alegi pentru fardul de pleoape, culori similare cu cele de pe rochie.

Nu trebuie să mergi la un salon profesionist să cheltuieşti o mulţime de bani pentru a-ţi face un astfel de machiaj spectaculos, ci ţi-l poţi realiza singură acasă. Dar nu uita, glitter-ul ar trebui să fie produsul vedetă.

Urmăreşte materialele video de mai jos şi vei găsi o mulţime idei care te vor ajuta! De asemenea, vei învăţa pas cu pas cum să foloseşti corect fardul sclipitor.

Foto: Captură Youtube

M.T.

Nu esti in fata televizorului? Nu-i nimic! Vezi toate emisiunile Antena Stars dar si Antena Stars LIVE pe AntenaPlay, aici

facebook whatsapp twitter pinterest
SpyNews
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, AntenaStars utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de confidențialitate