Cum să foloseşti ţuica într-un mod sănătos? Remediul în care combini utilul cu plăcutul!

 

Deşi nu multă lume agreează rachiul, atunci când vine iarna, parcă are alt gust şi alt efect! În combinaţie cu un ingredient banal din casă, acesta face minuni.

Conform secretele.com, o femeie a reuşit să scape de o intervenţie chirurgicală cu ajutorul acestui remediu. E bine de ştiut că acesta nu poate fi administrat copiilor şi nu trebuie înghişit!

Acest remediu te scapă de polipi şi răguşeală. Ca să-l prepari ai nevoie de o rădăcină de leuştean şi un litru de rachiu de prune.

Cum se prepară?
Spară şi curăţă exteriorul rădăcinii aşa cum curăţaţi morcovii. Răzuieşte stratul exterior şi toac-o în bucăţi mici, astfel încât să încapă pe gâtul unei sticle.

Bagă rădăcina într-o sticlă de un litru şi toarnă peste 500ml de rachiu de prune. Ţine amestecul la macerat timp de o săptămână. După ce acest timp trece, toarnă în sticla de un litru ceilalţi 500ml de ţuică.

Mod de administrare: gargară de 5-6 ori pe zi, fără să îndepărtezi rădăcinile din sticlă.

A.C.

Nu esti in fata televizorului? Nu-i nimic! Vezi toate emisiunile Antena Stars dar si Antena Stars LIVE pe AntenaPlay, aici

facebook whatsapp twitter pinterest
SpyNews
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, AntenaStars utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de confidențialitate