Cum să îţi citeşti singur în palmă? Ce zic ambele mâini despre trecutul şi viitorul tău

 

Cititul în palmă este o curiozitate pe care mulţi o au. Există totuşi un ghid după care îţi poţi citi singur.

Conform secretele.com, palma stângă îţi dezvăluie ce urmează să trăieşti, în timp ce palma dreaptă, îţi spune ce ai trăit deja.  De asemenea există multe detalii importante despre abilităţi moştenite.

Există 10 linii şi un arc pe care trebuie să le ai în vedere.

Linia vieţii porneşte dintre degetul mare şi arătător şi se opreşte în zona încheieturii mâinii. Atunci când linia este lungă, netedă şi adâncită, sănătatea este o la nivel maxim şi viaţa va fi lungă. Linia întreruptă sau ramificată indică boli sau accidente.

Linia capului este linia orizontală mediană a palmei. Liniile lungi şi adâncite indică minte ascuţită. Orientată într-o singură direcţie, indică o imaginaţie bogată. Dacă orientarea este în sus, mintea dvs. este obiectivă. Atunci când linia capului porneşte din acelaşi loc ca linia vieţii, persoana este calculată şi devotată în relaţiile de sex opus. Dacă locul de pornire este mult mai sus, asta înseamnă aroganţă şi ipocrizie. Atunci când linia capului esete traversată de alte linii mici, persoana respectivă este predispusă la dureri de cap.

Linia inimii este situată mai sus de linia capului şi este orientată în direcţia opusă, întinzându-se de la degetul mic la degetul arătător. Linia lungă li adâncită indică o fire emotivă şi blândă. Atunci când linia inimii este încheiată între degetul mijlociu şi arătător, omul este bun şi are spirit de sacrificiu. Dacă se încheie în spatele arătătorului, acestea indică dedicaţie şi consecvenţă spre un singur domeniu profesional. Latura raţională o domină pe cea sentimentală atunci când linia inimii se află aproape de cea a vieţii şi a capului.

Linia destinului porneşte de la încheietura mâinii până la degetul mijlociu. Atunci când este foarte adâncită, destinul este bine definit. Dacă linia destinului se întinde de la mijlocul palmei, succesul pe care îl cauţi va veni abia în a doua etapă a vieţii. Absenţa acestei linii înseamnă că viaţa dvs. nu este guvernată de un destin anume. Dacă este întreruptă, linia poate indica necazuri şi accidente.

Linia creativităţii se regăseşte de lângă linia destinului până la degetul inelar. Dacă este bine definită, ai un talent artistic unic. Dacă linia creativă are alături o altă linie (cea a banilor), este semn că-ţi poţi fructifica talentul. Absenţa acestor linii indică lipsa de inspiraţie şi ghinionul.

Linia planetei Mercur este de găsit chiar lângă linia creativă, sub degetul mic. Linia bine definită, lungă, indică bune abilităţi în afaceri. Mai multe linii subţiri şi ramificate marchează interesul pentru ştiinţă. Dacă linia lui Mercur se intersectează cu linia banilor sau cea creativă, asta înseamnă că te vei bucura de o carieră de succes în domeniul ştiinţelor exacte sau al afacerilor.

Linia sănătăţii este arcul de sub linia lui Mercur. Unii oameni nu o au deloc. Dacă totuşi o ai, ea indică probleme de sănătate legate de organele interne.

Liniile fericirii sunt patru la număr şi se găsesc în jurul încheieturii. Dacă sunt bine definite, înseamnă semn de fericire după o perioadă lungă de efort. Dacă ele lipsesc complet, înseamnă că nu vei avea parte de bucurii în viaţă.

Liniile erotice sunt cele mici de pe muntele lui Venus. Un munte Venus proeminent indică vitalitate. Liniile bine definite şi lungi, dar perfect paralele, indică sentimente romantice puternice. Intersectarea liniilor înseamnă încăpăţânare, o fire conflictuală şi relaţii de scurtă durată.

Linia succesului este o linie scurtă ce porneşte de la linia capului şi se opreşte la arătător. Linia dreaptă indică ambiţie şi motivaţie, în timp ce liniile incrucişate indică prezenţa multor obstacole. Dacă liniile încrucişate sunt mai evidenţiate decât linia succesului în sine, planurile tale sunt sortite eşecului.

Braul lui Venus este arcul de la baza degetului mijlociu spre degetul inelar. Dacă cercul este închis, vei avea dezamăgiri înd ragoste. Dacă este un semicerc, înseamnăc ă vei reuşi să traversezi toate dezamăgirile trăite cu uşurinţă. Mai multe cercuri circumcise indică o sensibilitate aparte ce are să complice chestiunile zilnice.

A.C.

Nu esti in fata televizorului? Nu-i nimic! Vezi toate emisiunile Antena Stars dar si Antena Stars LIVE pe AntenaPlay, aici

facebook whatsapp twitter pinterest
SpyNews