DUMINICA, 03 IANUARIE 2016

Cum să îţi citeşti singur în palmă? Ce zic ambele mâini despre trecutul şi viitorul tău

 Secretele.com

Cititul în palmă este o curiozitate pe care mulţi o au. Există totuşi un ghid după care îţi poţi citi singur.

Conform secretele.com, palma stângă îţi dezvăluie ce urmează să trăieşti, în timp ce palma dreaptă, îţi spune ce ai trăit deja.  De asemenea există multe detalii importante despre abilităţi moştenite.

Există 10 linii şi un arc pe care trebuie să le ai în vedere.

Linia vieţii porneşte dintre degetul mare şi arătător şi se opreşte în zona încheieturii mâinii. Atunci când linia este lungă, netedă şi adâncită, sănătatea este o la nivel maxim şi viaţa va fi lungă. Linia întreruptă sau ramificată indică boli sau accidente.

Linia capului este linia orizontală mediană a palmei. Liniile lungi şi adâncite indică minte ascuţită. Orientată într-o singură direcţie, indică o imaginaţie bogată. Dacă orientarea este în sus, mintea dvs. este obiectivă. Atunci când linia capului porneşte din acelaşi loc ca linia vieţii, persoana este calculată şi devotată în relaţiile de sex opus. Dacă locul de pornire este mult mai sus, asta înseamnă aroganţă şi ipocrizie. Atunci când linia capului esete traversată de alte linii mici, persoana respectivă este predispusă la dureri de cap.

Linia inimii este situată mai sus de linia capului şi este orientată în direcţia opusă, întinzându-se de la degetul mic la degetul arătător. Linia lungă li adâncită indică o fire emotivă şi blândă. Atunci când linia inimii este încheiată între degetul mijlociu şi arătător, omul este bun şi are spirit de sacrificiu. Dacă se încheie în spatele arătătorului, acestea indică dedicaţie şi consecvenţă spre un singur domeniu profesional. Latura raţională o domină pe cea sentimentală atunci când linia inimii se află aproape de cea a vieţii şi a capului.

Linia destinului porneşte de la încheietura mâinii până la degetul mijlociu. Atunci când este foarte adâncită, destinul este bine definit. Dacă linia destinului se întinde de la mijlocul palmei, succesul pe care îl cauţi va veni abia în a doua etapă a vieţii. Absenţa acestei linii înseamnă că viaţa dvs. nu este guvernată de un destin anume. Dacă este întreruptă, linia poate indica necazuri şi accidente.

Linia creativităţii se regăseşte de lângă linia destinului până la degetul inelar. Dacă este bine definită, ai un talent artistic unic. Dacă linia creativă are alături o altă linie (cea a banilor), este semn că-ţi poţi fructifica talentul. Absenţa acestor linii indică lipsa de inspiraţie şi ghinionul.

Linia planetei Mercur este de găsit chiar lângă linia creativă, sub degetul mic. Linia bine definită, lungă, indică bune abilităţi în afaceri. Mai multe linii subţiri şi ramificate marchează interesul pentru ştiinţă. Dacă linia lui Mercur se intersectează cu linia banilor sau cea creativă, asta înseamnă că te vei bucura de o carieră de succes în domeniul ştiinţelor exacte sau al afacerilor.

Linia sănătăţii este arcul de sub linia lui Mercur. Unii oameni nu o au deloc. Dacă totuşi o ai, ea indică probleme de sănătate legate de organele interne.

Liniile fericirii sunt patru la număr şi se găsesc în jurul încheieturii. Dacă sunt bine definite, înseamnă semn de fericire după o perioadă lungă de efort. Dacă ele lipsesc complet, înseamnă că nu vei avea parte de bucurii în viaţă.

Liniile erotice sunt cele mici de pe muntele lui Venus. Un munte Venus proeminent indică vitalitate. Liniile bine definite şi lungi, dar perfect paralele, indică sentimente romantice puternice. Intersectarea liniilor înseamnă încăpăţânare, o fire conflictuală şi relaţii de scurtă durată.

Linia succesului este o linie scurtă ce porneşte de la linia capului şi se opreşte la arătător. Linia dreaptă indică ambiţie şi motivaţie, în timp ce liniile incrucişate indică prezenţa multor obstacole. Dacă liniile încrucişate sunt mai evidenţiate decât linia succesului în sine, planurile tale sunt sortite eşecului.

Braul lui Venus este arcul de la baza degetului mijlociu spre degetul inelar. Dacă cercul este închis, vei avea dezamăgiri înd ragoste. Dacă este un semicerc, înseamnăc ă vei reuşi să traversezi toate dezamăgirile trăite cu uşurinţă. Mai multe cercuri circumcise indică o sensibilitate aparte ce are să complice chestiunile zilnice.

A.C.

COMENTARII

STAR NEWS

A luat un servetel umed, l-a înfipt în dinţii de la perie şi a început să-şi descurce parul. Ce s-a întâmplat apoi a ajuns viral E cel mai tare truc din ultima vreme!

acum 14 ore

Părul care rămâne în perie după ce ne pieptănăm poate fi un adevărat chin. Are un aspect neplăcut şi poate fi destul de greu de curăţat. Ei bine, o vloggeriţă cunoscută a venit cu soluţia pentru această problemă.

STAR NEWS

Zodia pentru care banii "vor cădea din cer" în luna octombrie!

acum 1 zile

Luna octombrie vine cu veşti foarte bune pentru această zodie. Efortul pe care l-a depus până acum la muncă va aduce în sfârşit rezultate şi va primi suma de bani pe care şi-a dorit-o până acum.

STAR NEWS

REGULAMENTUL CONCURSULUI “Fa-ti un cadou, cu Necenzurat”

acum 1 zile

I. ORGANIZATORUL CONCURSULUI

STAR NEWS

Ce va face Bianca Drăguşanu după recuperare, BOTE declară: "Gata, trece repede. o să..."

acum 2 zile

Bianca Draguşanu, cea mai sexy blondă a showiz-ului românesc, a adus astăzi pe lume o fetiţă pe care o are cu iubitul său, Victor Slav.

STAR NEWS

Primele declaraţii ale lui Victor Slav după ce a devenit tătic

acum 2 zile

Fericire mare pentru Victor Slav şi Bianca Drăguşanu! Blonda a adus pe lume primul lor copil.

Cele mai noi stiri
Star Zodiac
Vezi mai multe »
Refresh by Oana Turcu
Vezi mai multe »
Dincolo de aparente
Vezi mai multe »
STAR MATINAL DE WEEK END
Vezi mai multe »
Dosarele V.I.P
Vezi mai multe »
Jurnalul.ro
Vezi mai multe »
SpyNews.ro
Vezi mai multe »
ZU TV
Observator.TV
Vezi mai multe »

ZooMumba

Construieste-ti propriul tau Zoo Mai stai pe ganduri? Construieste-ti propriul tau Zoo si populeaza-l cu cei mai draguti puisori de animale. Atrage-ti vizitatorii in gradina ta zoologica construind habitate pentru animale si multe alte atractii!

Farmerama

Bucura-te de viata la tara la cote maxime! Cultiva, fertilizeaza si strange-ti recolta. Creste animale si fa comert cu alti fermieri. Joaca-te intro lume animata inspirata din universul rural si bucura-te de facilitatile oferite de comunitatea de fermieri. Distractie ca la carte pentru fermieri de toate varstele!

Battlestar Galactica

De partea cui eşti? Oameni sau Cyloni? Alegerea este a ta! Lanseaza-te in captivantul univers al binecunoscutului serial SF. Interactioneaza cu personajele preferate, indeplineste misiuni provocatoare si piloteaza un Viper Colonial sau Raider Cylon sau alte nave de comanda nemaivazute pana acum. Dar mai intai, trebuie sa iei o decizie: vrei sa lupti pentru salvarea omenirii sau impotriva ei?

Dark Orbit

Fii un pilot de elita! DarkOrbit nu este doar un simplu joc de explorare spatiala. Construieste-ti un renume in compania ta si urca in grad, explorand si cucerind noi sectoare ale spatiului, totul intr-o lupta permanenta cu mii de jucatori din toata lumea.

SeaFight

Stapaneste cele 7 mari! Ridica steagul si participa in batalii navale in toate marile lumii! Bataliile, dorinta de libertate si averea te vor ghida! O aventura captivanta si spectaculoasa, livrata prin cea mai modern atehnologie, live, importiva jucatorilor din toata lumea.

Pirate Storm

Trăieşte o mega aventura piraterească! Navigaţi acum într-o aventură incredibilă! De la mările tropicale din Caraibe până la apele reci ale Nordului: în Pirate Storm, vă aşteaptă o lume plină de aventuri! Încarcă tunurile: Pirate Storme este un joc online cu piraţi şi de acţiune continuă! Joacă acum gratis!

Skyrama

La Skyrama, gestionezi un aeroport propriu şi vei petrece un timp minunat! Dar Skyrama oferă mult mai mult decât obişnuitele jocuri gratuite: Creează un aeroport propriu şi extinde-l (în funcţie de ideile tale) din ce în ce mai mult. Amplasează terminale pentru pasageri şi platforme de parcare pentru avioanele care aterizează.

DrakenSang

Saga Drakensang-Saga continuă online Umbrele trecutului reapar, răspândind frica şi teroarea: Cel mai de temut dragon din Lumea Altora a revenit! Alătură-te războinicilor sau magicienilor pentru a trăi aventuri epice şi a salva omenirea! Acest joc de rol te poartă într-o captivantă lume de fantezie 3D.

Deepolis

Scufundati-va si descoperiti fascinanta lume a oceanelor! Scufunda-te! Lupta in batalii subacvatice palpitante si explora adancurile oceanelor! Lupta alaturi de fractiunea ta pentru un viitor mai bun si cucereste adancimile marii! Ai calea libera!