Cum să îţi surprinzi musafirii cu preparatul cu care Nicolai Tand o face mereu? Găteşte Iepure cu sos de muştar şi vin alb!

 

Dacă te gândeşti să prepari un iepure cu sos de muştar şi vin alb, reţeta lui Nicolai Tand este cu desăvârşire cea mai bună!

"Mereu adaug în meniu şi o reţetă la care musafirii nu se aşteaptă", spune bucătarul despre acest preparat.

Ingrediente

  •     1 muschi de iepure
  •     cateva felii prosciutto crudo
  •     3-4 cartofi
  •     1 ceapa uscata
  •     200 gr fasole verde
  •     200 ml vin alb
  •     o lingura mustar
  •     2-3 linguri de faina
  •     200 ml apa/ supa legume
  •     ulei
  •     sare
  •     piper negru


Cum se prepară:

  1. Muschiul de iepure se portioneaza si se rumeneste in putin ulei. Se scoate pe un platou.
  2. Ceapa se curata si se taie cubulete. Sunca se taie fasii. Ceapa se caleste impreuna cu sunca crud uscata, in uleiul in care s-a rumenit carnea.
  3. Dupa ce s-au rumenit si ceapa a devenit sticloasa, se adauga faina. Se amesteca usor.
  4. Cartofii se curata si se taie cuburi potrivite. Se adauga peste sosul din cratita. Se lasa sa se rumeneasca usor, apoi se adauga carnea de iepure si vinul impreuna cu putin mustar dizolvat in apa sau supa de legume.
  5. Se asezoneaza cu sare si piper si se lasa pe foc pana se patrund cartofii si scade sosul.
  6. Fasolea se opareste in apa cu sare si un praf de bicarbonat, dupa care se pastreaza in apa rece cu gheata.
  7. Se adauga peste iepure in momentul servirii.
  8. Se serveste totul cu paine de casa si se stinge cu un vin alb bun!

A.C.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest