Cum să-l înnebuneşti în dormitor? Zodia în care e născut îţi spune exact ce trebuie să faci

 

V-aţi cunoscut recent şi eşti foarte curioasă cum va decurge relaţia voastră din dormitor? Ei bine, astrologii vin în ajutorul tău şi îţi spun exact cum se comportă un bărbat în dormitor în funcţie de zodia lui.

În funcţie de luna în care s-a născut, fiecare om are câteva trăsături de caracter specifice, iar acestea pot fi recunocute foarte uşor şi în relaţiile sexuale. Iată ce îl excită pe partenerul tău, în funcţie de zodia lui, potrivit site-ului zodiace.ro.


BERBEC (21 martie - 20 aprilie) 

Un corp frumos, putere și motivație – iată principalele lucruri care pot face un berbec să-și simtă pantalonii strâmți. Femeia ideală e o sirenă cu picioare, pasională atât cu sufletul, cât și cu trupul. Nevoia lui de a fi privit că un câștigător îi poate însă afecta viziunea, așa încât să îl excite mai mult femeile considerate frumoase de grupul sau de prieteni decât cele conforme cu propriile sale gusturi. În principiu, e suficient să-i șoptești ceva la ureche și va fi al tău.
 
TAUR (21 aprilie - 20 mai) 

Nu-ți trebuie nu știu ce manevre sofisticate pentru a trezi dorință unui Taur. Trebuie doar să fii îmbrăcată cât mai feminin, să fii îngrijită – asta poate atârnă mai mult decât eleganța, Taurul având uneori privirea „specializată” a unui medic (e în stare să stea să numere firele de păr pe care le-a uitat cosmeticiană la epilat) – și să nu-i neglijezi gâtul. Gâtul este principală lor zonă erogenă. Vorbitul cu gură înfundată în scobitura de la baza gâtului, micile sărutări îl vor face pe Taurul nostru să devină un iubit năbădăios. Nu îi face din prima propuneri prea îndrăznețe. De felul lui, este un pudic și s-ar putea bloca.
 
GEMENI (21 mai - 20 iunie) 

Pentru a excită un geamăn trebuie să știi să-i stimulezi mintea. Începutul nu ar trebui să fie foarte greu, pentru că îi place să flirteze, dar continuarea depinde numai de calitățile tale. Fă-l să-și imagineze ce va urmă, descriindu-i cină romantică sau felul în care îl vei strânge în brațe, în timp ce pe fundal se va auzi o muzică frumoasă. Și, la final, nu uită să-i spui ce ai de gând să-i faci când a rămas în pielea goală.
 
RAC (21 iunie - 22 iulie) 

Senzuali, sensibili și sexuali, Racii adoră orice formă de afecțiune. Lor le plac fetele puternice, independente și stăpâne pe situație. Racul se va excita când îl vei săruta îndelung, în timp ce cu un singur deget desenezi forme pe spatele sau pe pieptul sau. Romantismul este însă esențial – ceea ce nu înseamnă că nu-ți poți permite și o atitudine ușor jucăușă.
 
LEU (23 iulie - 22 august) 

Stăpânul junglei va rage doar atunci când primește tratamentul regal. Trebuie să-i acorzi întreagă ta atenție și să-i arăți că îl adori. O cină romantică, în timpul căreia să îi spui cât de bine arată, după care puteți luă desertul direct în pat. Mușca-i buzele cu tandrețe, zgârie-l ușor pe spate cu vârful unghiilor și vei scoate din el tot ce e mai bun.
 
FECIOARĂ  (23 august - 22 septembrie) 

Obsedat de control, căutând perfecțiunea sexuală, bărbatul - Fecioară va iubi femeia care știe să se îngrijească de propriul trup, să fie mereu curată și care știe să aibă grijă și de corpul lui. O baie în doi, un masaj cu uleiuri calde – fă-l să se simtă răsfățat și vei căpăta ceea ce îți dorești. Lasă-l să-ți spună el ceea ce vrea și lasă-l să-și facă de cap și vei căpăta ceea ce nici nu știai că îți dorești!
 
BALANŢĂ (23 septembrie - 22 octombrie) 

Arată-i unui nativ din zodia Balanței un bazin umed sau niște oase pelviene proeminente și va salivă că pisicuța la lapte. Ce să mai, este hipnotizat de tot ce iese în relief: sâni, omoplați, coloană vertebrală sau glezne. Adoră să fie supus și nu preia mai niciodată controlul. Îi place să fie luat prin surprindere, ba chiar să se bucure de un act erotic cu tentă brutală. Spune-i că n-ai de gând să stingi lumina și deja Balanța se va înclina în favoarea ta!

SCORPION (23 octombrie - 21 noiembrie) 

Scorpionii adoră lucrurile riscante și secrete. Un pic de mister în jurul poveștii voaste de dragoste va asigură experiențe sexuale de neuitat, iar după ce secretul nu mai poate fi ținut, poți să-l exciți deghizându-te sau jucând roluri diferite – lolita, asistentă medicală, profă de germană sau instructoare de fitness, dacă nu cumva ai idei mai bune. Oricum, reține: Scorpionul trebuie să aibă senzația că face ceva ce n-ar trebui, dacă vrei să facă exact ce trebuie!
 
SĂGETĂTOR  (22 noiembrie - 21 decembrie)

Un pic de flirt, câteva momente de râs în hohote, o ieșire în aer liber – genul de lucruri care fac un Săgetător să-și întindă arcul. Lui îi plac femeile atletice, care să facă față unei nopți prelungite, stimulându-i atât trupul, cât și mintea. Nu te aștepta să-l faci fericit stând cu ochii în tavan. Un pic de masaj în zona pulpelor îl va excită și îi va face bine, pentru că e genul de om care nu prea stă locului.
 
CAPRICORN  (22 decembrie - 19 ianuarie)

Conservator cum îl știm, Capricornul nu se dezice nici în pat de această etichetă. Se excită, însă doar dacă se simte confortabil și bine în pielea să. Și cum altfel s-ar putea simți bine în pielea să, dacă nu în poziția misionarului, în propriul dormitor? Excentricitățile și joculețele tematice s-ar putea să îl inhibe, în schimb desfășurarea clasică a evenimentelor, cu un preludiu oral, îl va face să îți arate cât de eficient este „cornul caprei”.

VĂRSĂTOR (20 ianuarie - 18 februarie) 

Dacă îți place genul de bărbat cu personalitate excentrică și încurcată, atunci o să apreciezi erotismul unui Vărsător. În principiu, trebuie doar să-i spui ce te excită pe ține și deja l-ai excitat. Dacă îi dai un mesaj mai puțin ortodox, că să-l pui în temă înainte de a te duce la el, va deschide ușă direct cu inima deschisă, că să zicem așa. Masează-i picioarele dinspre genunchi spre glezne și deja s-ar putea să aibă mai mult decât îți trebuie! 

PEŞTI (19 februarie - 20 martie)

Pe cât de sensibil și timid pare (dacă nu a consumat alcool înainte), pe atât de adânc zace în el demonul pasiunii. Locurile publice sau orele matinale îl vor face să se simtă că peștele în apa. Atinge-i urechile și picioarele și îl vei transformă într-un peste-spadă. Dar nu te aștepta să reușești asta dacă nu i-ai cucerit în prealabil inimă, sau măcar mintea. Flirtul care să-i provoace imaginația este indispensabil. 

Foto: Hepta

M.T.

Nu esti in fata televizorului? Nu-i nimic! Vezi toate emisiunile Antena Stars dar si Antena Stars LIVE pe AntenaPlay, aici

facebook whatsapp twitter pinterest
SpyNews