Cum săruţi, în funcţie de zodia ta? Detaliile incendiare pe care nu le ştiai până acum

 

V-aţi cunoscut recent, aţi avut parte de câteva întâlniri, însă nu v-aţi sărutat? Probabil te-a lovit deja curiozitatea să afli cum sărută partenerul tău şi să ştii la ce anume să te aştepţi.

Ei bine, astrologii vin în ajutorul tău îţi spun exact cum sărută fiecare dintre noi în funcţie de zodia lui. Chiar dacă pare greu de crezut, aşa cum zodia spune ceva despre personalitatea unui om, de asemenea poţi afla detalii interesante despre felul în care sărută o persoană. Iată toate detaliile despre fiecare zodie în parte potrivit site-ului zodiace.ro.

BERBEC (21 martie-20 aprilie)

Dominator cum este de obicei, Berbecului îi va plăcea să își domine partenerul și atunci când sărută. Săruturile Berbecului nu sunt în general foarte lungi, dar sunt extrem de pasionale. Berbecii pun toată pasiunea pentru persoana respectivă în sărutul cu această.
 
TAUR (21 aprilie-21 mai)

Săruturile Taurului sunt lungi și extrem de senzuale. Taurii nu se grăbesc atunci când este vorba despre sărut și le place să o facă pe îndelete. În general, sărutul unui Taur vine din inimă și exprimă sentimentele acestuia față de persoana cu care este.

GEMENI (21 mai-20 iunie)

Săruturile Gemenilor sunt extrem de scurte și "vorbărețe". Te vei opri des pentru a-i șopti partenerului mici replici amuzante în ureche sau pentru a chicoti. Nu îți domini partenerul în timpul sărutului.

RAC (21 iunie-22 iulie)

Racii sunt recunoscuți pentru săruturile lor deosebit de tandre și senzuale. Sărutul unui Rac este plin de pasiune și extrem de protector, iar Racul tinde să se piardă complet în acest sărut.
 
LEU (23 iulie-22 august)

Săruturile Leului sunt sălbatice, pasionale și lipsite de inhibiții. Durata lor variază, dar în general sunt foarte lungi și dau senzația unui întreg show, condimentat cu mici mușcături. Leul nu săruta de două ori la fel, îi place să improvizeze pe moment și face tot posibilul să își impresioneze partenerul.

FECIOARĂ  (23 august-22 septembrie)

Săruturile Fecioarei sunt printre cele mai delicate săruturi: fine și extrem de subtile. Cu toate acestea, săruturile Fecioarei pot fi și extrem de senzuale, dându-ți fiori pe sirea spinării.    

BALANŢĂ  (23 septembrie-22 octombrie)

Balanța pune în scenă un întreg show atunci când sărută. Îi place să experimenteze și caută să-și uimească partenerul la acest capitol. Totuși, de obicei, își lasă partenerul să preia controlul la început. 

SCORPIONUL (23 octombrie-21 noiembrie)

Sărutul Scorpionului este profund și extrem de pasional. Scorpionii nu se concentrează prea mult la sărut, acesta este de obicei un preludiu pentru ceea ce va urmă apoi. Tocmai de aceea, sărutul va fi lipsit de inhibiții și plin de aluzii sexuale.
 
SĂGETĂTOR   (22 noiembrie-21 decembrie)

Săruturile Săgetătorului sunt spontane și pline de surprize. Este greu să te obișnuiești cu stilul de sărutat al Săgetătorului, deoarece acesta nu săruta de două ori la fel. Are și obiceiul de a se opri din când în când pentru mici glumite și chicoteli în urechea partenerului.

CAPRICORN  (22 decembrie-19 ianuarie)

Sărutul Capricornului este de regulă îndelung și relaxant. Capricornul se pierde în sărut și de obicei încearcă să se armonizeze cu partenerul în timpul acestuia. Nu este genul care domină, ci mai degrabă genul care își lasă partenerul să conducă sărutul.
 
VĂRSĂTOR (20 ianuarie-18 februarie)

Vărsătorului îi place să sărute cu ochii deschiși. Sărutul Vărsătorului este de obicei umed și foarte sălbatic. Îi place că partenerul să preia controlul și face tot posibilul apoi să se armonizeze cu acesta. 

PEŞTI  (19 februarie-20 martie)

Săruturile Peștilor sunt romantice și foarte senzuale. De obicei săruta pe îndelete și le place că un sărut să dureze cât mai mult. Peștii se pierd cu totul în sărut și fac tot posibilul să se armonizeze cu partenerul.

Foto: arhivă

M.T.

Nu esti in fata televizorului? Nu-i nimic! Vezi toate emisiunile Antena Stars dar si Antena Stars LIVE pe AntenaPlay, aici

facebook whatsapp twitter pinterest
SpyNews