Cum să-ți dai seama că geanta pe care ai cumpărat-o e contrafăcută: detaliile pe care doar profesioniștii le cunosc

 

Vânzările sunt un domeniu de care acum puțin timp doar brandurile mari se ocupau, însă acum, odată cu apariția Internetului, poți oricând să te transformi într-un vânzător.

Brandurile cele mai mari sunt uneori cele mai râvnite. Dacă o geantă este peste sute de RON în magazine, e foarte posibil ca pe Internet să o găsești la un preț mult mai mic, scrie BrightSide. În acest caz, există câteva posibilități: vânzătorul vrea să scape de ea, nu îi știe valoarea, are defecte sau, vrea să te păcălească. În cazul în care vrei să fii cu un pas înainte, noi avem un truc pentru tine.

Pe lângă detaliile cruciale pe care de multe ori e posibil să nu ai ocazia să le studiezi, există un proces ce ține de fabricare și care arată adevărata valoare a genții. Este vorba despre numărul de serie, care marchează autenticitatea.

Dacă eticheta cu numărul seriei este sigilată și atașată în așa fel încât e imposibil de scos fără a strica geanta, atunci ai de a face cu ceva adevărat. De obicei, seriile false sunt atașate sub formă de abtibild undeva pe material.

A.C.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest
SpyNews
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, AntenaStars utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de confidențialitate