Cum să-ţi deschizi culoarea pielii în zonele intime? Trucul de milioane pe care trebuie să-l ştii

 

Dacă eşti pudică şi culoarea zonei intime te jenează, nu trebuie să te obişnuieşti cu ideea. Asta poate fi schimbat foarte uşor printr-un remediu natural.

Conform House of Health, există câteva metode eficiente pentru a-ţi deschide la culoare pielea din zonele intime şi chiar de la subraţ. Pentru că unele femei sunt complexate atât în momentele de zi cu zi cât şi în momentele petrecute cu partenerii, există câteva soluţii salvatoare.

Castravete

Amestecă suc de castravete, suc de lămâie şi turmeric. Aplică mixtura pe zonele afectate zilnic şi pe măsură ce pielea se va obişnui, rezultatele vor apărea.

Aloe Vera
Singura măsură pe care trebuie s-o iei trebuie să aplici gel de Aloe Vera pe zonele afectate şi să aştepţi 20 de minute înainte să te clăteşti. Fă asta zilnic şi celulele pielii se vor repara uşor.

Lămâie
Aplică suc de lămâie pe zonele afectate şi aşteaptă 20 de minute înainte să clăteşti cu apă călduţă. Vitamina C din lămâie va elimina celulele moarte de piele.

Bicarbonat de sodiu
Amestecă bicarbonat de sodiu cu apă (o treime de bicarbonat de sodiu din cantitatea de apă) şi amestecă până se face o pastă. Aplică pasta pe părţile întunecate şi aşteaptă să se usuce. După ce pasta s-a uscat, clăteşte şi repetă procesul de două ori pe săptămână.

Sursă: HouseofHealth

A.C.

Nu esti in fata televizorului? Nu-i nimic! Vezi toate emisiunile Antena Stars dar si Antena Stars LIVE pe AntenaPlay, aici

facebook whatsapp twitter pinterest
SpyNews