Cum să-ți faci blugii negri să nu devină gri după spălare. E simplu și rezultatul e imediat!

 

Blugii sunt întotdeauna unul dintre cele mai importante elemente ale garderobei, dar ce te faci atunci când după spălare, te alegi cu altă culoare decât cea cumpărată?

Cel mai des asta se întâmplă în cazul jeansilor de culoare neagră, care, după o spălare se deschid la culoare. În funcție dematerial, o singură spălare îi poate face de nerecunoscut, devenind cu totul gri.

Aceste întâmplări care implică deschiderea culorii se pot interveni și la blugii de un albastru intens, care devin un bleu.

Dacă ți se întâmplă asta și vrei să știi ce greșești când bagi la spălat, nu trebuie decât să pui puțin oțet și sare alături de detergentul tău obișnuit, scrie BrightSide.com.

A.C.

Nu esti in fata televizorului? Nu-i nimic! Vezi toate emisiunile Antena Stars dar si Antena Stars LIVE pe AntenaPlay, aici

facebook whatsapp twitter pinterest
SpyNews
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, AntenaStars utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de confidențialitate