Cum se simte Ana Mocanu după operaţia la nas: "Scot nişte sunete mai bizare!"

 
+2 click pentru
galerie

După ce a prins curaj anul trecut și și-a pus silicoane, anul acesta a hotărât că e momentul să apeleze din nou la bisturiu. Frumoasă asistentă TV, Ana Mocanu, și-a făcut o nouă operație de înfrumusețare, de data asta la nas.

Nu era pe deplin mulţumită de nasul ei, aşa că a dat o fugă în Turcia, să calce pe urmele surorii sale. Ana Mocanu a mers la Istambul pentru a-și vizita sora, pe Gabriela, și ea operată zilele trecute, dar și pentru a se tuna din nou. Şi nu a avut prea mult de așteptat pentru a intra în operație.

Ana Mocanu a intrat, astăzi, în direct la Antena Stars şi a povestit în detaliu cum se simte după operaţie.

"Eu vorbesc un pic pe nas, să nu te sperii dacă scot nişte sunete mai bizare, dar am nasul înfundat, pentru că am o zi de la operaţie şi vorbesc un pic mai ciudat, dar mă simt foarte bine. Lucrurile merg spre normal, m-am învineţit foarte puţin. Am pastiluţele cu mine. Nu am fost foarte speriată de operaţie, pentru că eu m-am operat de trei ori, m-am operat şi de apendicită, şi la ochi, şi la mână. Eu sunt genul de femeie, care dacă mă doare puţin capul, mă duc singură la doctor. Mie îmi era teamă de rezultat, pentru că eram obişnuită, cu o anumită imagine. Am vrut să îmi rezolv un complex. Nu pot să respir pe nas sub nicio formă, am un spray cu care mă dau de 7-8 pe zi. Azi am ieşit pe tocuri din spital," a povestit Ana Mocanu, la Antena Stars.

Aflaţi mai multe detalii urmărind materialul video de mai sus!

Foto: Facebook

M.T.

Nu esti in fata televizorului? Nu-i nimic! Vezi toate emisiunile Antena Stars dar si Antena Stars LIVE pe AntenaPlay, aici

facebook whatsapp twitter pinterest
SpyNews