Cât de greu e să te menţii în top? Vedetele din showbiz-ul românesc au făcut compromisuri pe care acum le regretă

 
+4 click pentru
galerie

De dragul celebrităţii, au făcut compromisuri pe care acum le regretă. Şi vedetele noastre au lucruri pe care ar vrea să le dea uitării definitiv, dar nu se poate. Unele le-au ascuns bine şi nu prea au vorbit despre ele, altele şi-au asumat greşelile.

Unul dintre artiştii care au făcut compromisuri pentru celebritate este Mihai Trăistariu. Acum ceva timp, cântăreţul intrase într-un cont de umbră şi nu ştia cum să revină în atenţia publicului. Aşa că, a recurs la un truc mai puţin obişnuit ca să se mai vorbească despre el. S-a pozat în ipostaze indecente.
"Îmi pare rău că am pozat în chiloți. A fost o nebunie pe care o regret", spune Mihai Trăistariu.

Cariera unui artist nu e întotdeauna sus, şi evident că ajungi într-un cont de umbra. Când ajungi într-un cont de umbră simţi nevoia sp faci ceva ieşit din comun şi atunci ... va explicati pozele alea în chiloţi. 

Este greu de crezut, dar şi Andra a făcut compromisuri în cariera muzicală! Deşi este una dintre cele mai bune voci de la noi din ţară, artista a acceptat să fie "vioara a doua" pentru o melodie compusă de Marius Moga, doar pentru a-şi menţine prezenţa în programele posturilor de radio.


Şi asta nu este tot! Un lucru pe care puţini îl ştiu despre Andra, este că artista şi-a început cariera muzicală la nunţi şi botezuri, unde cânta pe ritmuri de manele.


S-a așezat la casa ei, are o fetiță superbă, dar Anda Adam nu va putea șterge niciodată din memoria fanilor amintirea celui mai șocant pictorial pe care l-a făcut la începutul carierei. Daaar... ce nu face un om de dragul celebrităţii?! Acum regretă, însă nu mai poate da timpul înapoi.  

Cu o viaţă plină de succes în lumina reflectoarelor, călătorii şi petreceri alături de cei mai  oameni ai lumii, Zina Dumitrescu are totuşi un regret: faptul că ani la rând a refuzat să devină mamă. Celebra creatoare de modă a pus mereu cariera pe primul loc. 


"Eu am facut 21 de avorturi! Cu toate metodele de precauţie pe care le aveam de la bunica, nimic n-a funcţionat! Profesorul Panait Sarbu m-a îngrijit întotdeauna. M-am dus la el pentru aproape toate chiuretajele pe care le-am facut. Seara mă interna, îmi făcea o anestezie, iar apoi mă trezeam şi nu aveam nimic.", spunea mama Zina.

Într-un final a devenit mama unui băiat, Cătălin, pe care îl iubeşte ca pe ochii din cap.

 

Nu esti in fata televizorului? Nu-i nimic! Vezi toate emisiunile Antena Stars dar si Antena Stars LIVE pe AntenaPlay, aici

facebook whatsapp twitter pinterest
SpyNews
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, AntenaStars utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de confidențialitate