Delia şi soţul ei, cei mai generoşi naşi. Au cheltuit o avere pentru finii lor

Nunta surorii Deliei a fost una dintre cele mai frumoase din cate am văzut! Pentru ca totul să fie perfect, Delia şi soţul ei au plătit o avere! Ţinute scumpe, bijuterii exclusiviste, local de fiţe şi meniu pe măsura! Noi am făcut un calcul şi am aflat cât au scos naşii din buzunar pentru fericitul eveniment.

Nunta Oanei cu Răzvan a  fost unul dintre cele mai romantice evenimente din câte s-au văzut. Sora Deliei a avut parte de un nuntă de basm, iar cel care s-a ocupat în detaliu a fost soţul Deliei.

Rochia purtată de mireasă a costat peste 3000 de euro, iar costumul mirelui a costat peste 1000 de euro. Îndrăzneaţa ţinută a Deliei a costat peste 2000 de euro, iar costumul naşului a fost 1000 de euro.

Nici florile nu au fost mai ieftine şi unul singur a costat 150 de euro. Machiajul şi coafurile miresei şi ale naşei au fost impecabile. Pentru fiecare, Delia şi mireasa au plătit 200 de euro. 

Costurile la biserică au fost suportate tot de naşi. Cât au costat localul de fiţe, aranjamentele florale şi meniul vezi in video de mai sus! 

Nu esti in fata televizorului? Nu-i nimic! Vezi toate emisiunile Antena Stars dar si Antena Stars LIVE pe AntenaPlay, aici

facebook whatsapp twitter pinterest
HOROSCOP

mai multe 

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioara

Balanta

Scorpion

Sagetator

Capricorn

Varsator

Pesti

SpyNews