Dezvăluiri exclusive făcute de Zina Dumitrescu, "mama adoptivă" a Valentinei Pelinel! De la cine a primit blonda inelul cu diamant?

+3 click pentru
galerie

Zina Dumitrescu este "mama adoptivă" a Velentinei Pelinel şi a vorbit pentru prima dată despre sarcina blondinei. Creatoarea de modă şi-a exprimat părerea sinceră despre această veste care circulă pe buzele tuturor.

Zina Dumitru a intrat, astăzi, în direct la jurnalul "Star Magazin", de la Antena Stars, şi a făcut mai multe dezvăluiri de senzaţie despre ultima ei întâlnire cu Valentina Pelinel.

"Să ştiţi că Valentina este ca şi copilul meu, vine foarte des la mine. Eu nu pot să cred chestia asta cu Borcea, nu îmi vine cred, chiar nu pot să cred. Am văzut diamantul de pe deget, dar nu cred că este de la Borcea, cred că este de la Cristi Boureanu. Este ceva vreme de când nu am mai văzut acest inel, 2-3 an pe mâna ei.

Nu îmi vine să cred pentru că ştiu că pe Boureanu îl iubea foarte mult şi acum a trecut la alt Cristi. Valentina ar trebui să-şi găsească un bărbat, dar nu unul însurat. 

Ultima dată când a venit la mine, a fost acum vreo două săptămâni şi mi-a zis că vine bebele. Nu a schimbat-o sarcina, absolut deloc. Valentina îşi dorea foarte mult un copil, de multă vreme,
" a spus Zina Dumitrescu, la Antena Stars.

Urmăriţi declaraţiile creatoarei de modă în materialele video de mai sus!

Foto: adevarul.ro

M.T.

Nu esti in fata televizorului? Nu-i nimic! Vezi toate emisiunile Antena Stars dar si Antena Stars LIVE pe AntenaPlay, aici

facebook whatsapp twitter pinterest
HOROSCOP

mai multe 

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioara

Balanta

Scorpion

Sagetator

Capricorn

Varsator

Pesti

SpyNews