Dimineață cu peripeții pentru Paula Chirilă. Prezentatoarea TV, în pericol din cauza nămeţilor

 

Ediția de joi a emisiunii ”Mireasă pentru fiul meu” a  început cu peripeții, cel puțin pentru prezentatoarea Paula Chirilă.

Chiar dacă la începutul emisiunii Paula Chirilă a fost așezată în același loc ca în fiecare emisiune, înainte ca transmisia să înceapă a avut parte de necazuri. Vedeta le-a mărturisit concurenților și telespectatorilor încă din primele minute că era cât pe ce ca astăzi să nu mai ajungă să prezinte ”Mireasă pentru fiul meu”.

”Era să nu ajung. 40 de minute am stat într-o intersecție pe aici, pe la Pipera, încât am zis că mai bine o iau pe jos. Așa de bine se descurcă autoritățile... Cred că sunt o zi da, o zi nu”, a explicat Paula Chirilă.

MIREASĂ PENTRU FIUL MEU 2017 este un reality-show matrimonial, difuzat pe Antena 1, în fiecare zi a săptămânii de la 10:50 -13:00 şi 14:00-16:00, iar sâmbata de la 14:00-16:00 şi de la 17:00 la 19:00. În rest, telespectatorii pot urmari show-ul, non-stop, pe AntenaPlay.

A.C.

Nu esti in fata televizorului? Nu-i nimic! Vezi toate emisiunile Antena Stars dar si Antena Stars LIVE pe AntenaPlay, aici

facebook whatsapp twitter pinterest
SpyNews
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, AntenaStars utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de confidențialitate