Dimineață cu peripeții pentru Paula Chirilă. Prezentatoarea TV, în pericol din cauza nămeţilor

Ediția de joi a emisiunii ”Mireasă pentru fiul meu” a  început cu peripeții, cel puțin pentru prezentatoarea Paula Chirilă.

Chiar dacă la începutul emisiunii Paula Chirilă a fost așezată în același loc ca în fiecare emisiune, înainte ca transmisia să înceapă a avut parte de necazuri. Vedeta le-a mărturisit concurenților și telespectatorilor încă din primele minute că era cât pe ce ca astăzi să nu mai ajungă să prezinte ”Mireasă pentru fiul meu”.

”Era să nu ajung. 40 de minute am stat într-o intersecție pe aici, pe la Pipera, încât am zis că mai bine o iau pe jos. Așa de bine se descurcă autoritățile... Cred că sunt o zi da, o zi nu”, a explicat Paula Chirilă.

MIREASĂ PENTRU FIUL MEU 2017 este un reality-show matrimonial, difuzat pe Antena 1, în fiecare zi a săptămânii de la 10:50 -13:00 şi 14:00-16:00, iar sâmbata de la 14:00-16:00 şi de la 17:00 la 19:00. În rest, telespectatorii pot urmari show-ul, non-stop, pe AntenaPlay.

A.C.

Nu esti in fata televizorului? Nu-i nimic! Vezi toate emisiunile Antena Stars dar si Antena Stars LIVE pe AntenaPlay, aici

facebook whatsapp twitter pinterest
HOROSCOP

mai multe 

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioara

Balanta

Scorpion

Sagetator

Capricorn

Varsator

Pesti

SpyNews