Dragoş Dolănescu, declaraţie suprinzătoare despre fiul secret al tatălui său: "M-a acuzat că l-am violat"

+3 click pentru
galerie

Vestea că Ionuţ Petrescu ar fi al treilea băiat al lui Ion Dolănescu a stârnit multe controverse în lumea mondenă. În urmă cu ceva timp, tânărul a vorbit de-a fir a păr despre relaţia pe care a avut-o cu cel pe care îl consideră tată.

Şi legătura pe care o are cu Ionuţ Dolănescu este una specială.

Mama tânărului a spus că a început să lucreze în casa lui Dolănescu înainte să rămână însărcinată. Iar dovadă stă chiar certificatul de naştere al lui Ionuţ Petrescu, în care scrie negru pe alb că tânărul a venit pe lume în 1979. Ionuţ a spus de nenumărate ori că l-a iubit pe marele artist ca pe un tată, iar în fiecare colţişor al casei sale sunt numai poze cu regretatul artist.

Dragoş Dolănescu a intrat astăzi, în direct la Antena Stars şi comentat pe marginea acestui subiect. Ba mai mult decât atât, el a făcut şi câteva declaraţii total surprinzătoare la adresa fiului secret al tatălui său.

"Spectacolul ăsta pe care îl face Ionuţ poate este şi o formă de aş vinde biletele la concerte. Nu ştiu până unde ar fi trebuit să ajungă. Ionuţ Petrescu nu are nimic de-a face cu tata.

Eu aş accepta să fac testul ăsta de paternitate, că nu durează mult. Înregistrarea asta este din 2015, în 2015 nu era băiatul lui Dolănescu, şi dacă daţi şi mai în spate, acum cinci ani tot Ionuţ Petrescu m-a acuzat că eu l-am violat pe el, iar asta pe mine mă enervează foarte mult. A apărut la televizor şi a spus că i-am dat nişte bani să aducă două prostituate în casa tatălui meu, şi apoi i-am drogat pe toţi trei şi pe toţi trei i-a violat. El a venit şi a apărut în presă şi a spus că i-a dat bani să aducă în două prostitute. El a mai spus că a trebuit să stea trei zile, şi nu a putut să stea în fund,"  a spus Dragoş Dolănescu, la Antena Stars.

Urmăriţi toate declaraţiile lui Dragoş Dolănescu în materialele video de mai sus!

Foto: arhivă

M.T.

Nu esti in fata televizorului? Nu-i nimic! Vezi toate emisiunile Antena Stars dar si Antena Stars LIVE pe AntenaPlay, aici

facebook whatsapp twitter pinterest
HOROSCOP

mai multe 

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioara

Balanta

Scorpion

Sagetator

Capricorn

Varsator

Pesti

SpyNews