După ce faci curăţenie, freacă o lumânare de gresie şi faianţă! Rezultatele sunt incredibile

 
+2 click pentru
galerie

Un internaut s-a filmat în timp ce freca o lumânare din ceară obişnuită de gresia şi faianţa din casă. Rezultatele sale sunt de-a dreptul uimitoare.

După cum toate gospodinele ştiu, curăţenia, dar mai ales menţinerea curăţeniei din baie şi din bucătărie este foarte grea. Ţinta microbilor sunt încăperile în care gradul de umezeală este ridicat, aşadar băile şi bucătăriile sunt primele vizate.

Tot ce trebuie să faci este să cumperi o lumânare din ceară obişnuită şi să freci gresia şi faianţa cu ea după ce le cureţi în mod obişnuit. Rezultatele vor fi vizibile după doar câteva secunde!

Este important să insişti pe zonele care intră în contact mai des cu apa.

A.C.

Nu esti in fata televizorului? Nu-i nimic! Vezi toate emisiunile Antena Stars dar si Antena Stars LIVE pe AntenaPlay, aici

facebook whatsapp twitter pinterest
SpyNews
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, AntenaStars utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de confidențialitate