Ea îngheață verdețurile în cuburi și le folosește zilnic! Motivul? Vei avea o surpriză

 
+2 click pentru
galerie

Uneori bucătăria ascunde lucruri mult mai deștepte decât folosirea unei linguri într-un suport de tigaie.

Conform justataste.com, unul dintre cele mai ”tari” lucruri în bucătărie este să îngheți verdețurile. Dacă te întrebi cum, ei bine, nu ne referim la a băga la congelator pătrunjelul, mărarul și orice alte legume, ci la a le transforma în cuburi de gheață.

În primul rând, cel mai simplu beneficiu al acestei practici este faptul că legumele rămân proaspete pentru mai mult de o săptămână. Folosirea de bază însă aromarea preparatelor. Aproape orice gătești, merită un cub sau două de legume.

Uite cum trebuie să prepari cuburile de verdețuri:

  • Pune într-un șablon de cuburi de gheață verdețuri mărunțite.
  • Umple fiecare șablon cu ulei de măsline.

Poți pune cuburi la: paste, pui, legume și alte preparate pe care vrei să le aromezi cu verdeață.

A.C.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest