Este cel mai frământat și suspicios nativ! Care este cea mai paranoică zodie

 

Probabil fiecare dintre noi cunoaşte oameni care sunt paranoici. Dar te-ai întrebat vreodată dacă acest lucru are legătură cu zodia în care s-a născut acel om?

Astrologii spun că anumiţi nativi îşi imaginează tot felul de lucruri, care uneori nu sunt tocmai adevărate, dar acest obicei stă în natura lor. În majoritatea topurilor există o zodie care poate fi numită cea mai paranoică.

Scorpionii pot fi foarte răzbunători dacă sunt supărați și au nevoie mereu să aibă control asupra situației. Sunt introvertiți și chiar agorafobi (au oroare de spațiile publice și de mulțimi), potrivit bzi.ro.

De asemenea, exigența este o idee fixă a nativului din Scorpion – întotdeauna se poate mai mult, mai bine, întotdeauna poate fi mai fericit, mai împlinit. Dar aceeași exigentă se răsfrange și asupra celorlalți care nu vor fi niciodată suficienți de buni.

Acestui nativ îi place foarte mult și să manipuleze oamenii din jur, să trăiască într-o oarecare secretomanie, să posede egoist, dar dincolo de partea să intunecată. În schimb, Scorpionul este un semn astral care fascinează, scrie one.ro.

Cu toate acestea, la capitolul obsesii și frustrări, Scorpionul deține supremația. Este cel mai frământat și suspicios semn din zodiac. 

Ce "păsărele" are?

Scorpionul este veșnic nemulțumit, suferă de obsesia perfecțiunii. E extrem de exigent, atât cu sine, cât și cu ceilalți. Investește totul, dar vrea totul în schimb. Are însă un dispozitiv intern hi-fi pentru detectarea fisurilor, și reacționează intens la ele, potrivit zodiace.ro.

Veșnic în gardă, se amorsează instantaneu (chiar înainte de a apărea motivele reale, pe care parcă le presimte) și rămâne amorsat. E adevărat că are mânia secretelor, îi place să manipuleze lumea, e gelos, ușor paranoic, obsedat sexual, distructiv și autodistructiv. Dar are o personalitate fascinantă și plină de resurse, fiind capabil de performanțe uluitoare.  Așa că merită să-l admiri și să încerci să-l înțelegi, în ciudă "umbrelor" sale.

Trebuie să ai grijă ca va face urât, dacă i-ai greșit. Nu te amăgi crezând că va uita. Nu uită niciodată și ți-o plătește când ți-e lumea mai dragă.

Foto: arhivă

M.T.

Nu esti in fata televizorului? Nu-i nimic! Vezi toate emisiunile Antena Stars dar si Antena Stars LIVE pe AntenaPlay, aici

facebook whatsapp twitter pinterest
SpyNews