Este de necrezut ce se poate întâmplă dacă aplici frunze de varză pe piept înainte de a merge la culcare

 

Varza este una dintre legumele care conţine o mulţime de vitamine care face adevărate minuni pentru organismul tău, atât la nivel intern, cât şi extern. Consumul regulat de varză proaspătă îmbunătăţeşte vizibil sănătatea, însă aceasta nu este singura sa calitate.

Dacă sunt folosite pentru uz extern, frunzele de varză acționează precum un magnet. Efectiv îți iau durerea cu mâna! Varza este un aliment deosebit, dar are și numeroase aplicații terapeutice. Iată ce lucruri uluitoare poţi face cu frunzele de varză, potrivit secretele.com.
 
Umflăturile și edemele datorate traumelor

 
Dacă te lovești la mână sau la picior și locul lezat începe să se umfle, înfășoară zonă cu foi de varză proaspete și înfășoară-te strâns cu un bandaj. Același procedeu se recomandă pentru loviturile la gleznă sau pentru calmarea umflăturilor picioarelor. Pentru rezultate optime, menține împachetările peste noapte.
 
Glanda tiroidă
 
Hormonii produși de glandă tiroidă susțin și reglează creșterea celulară, funcționarea metabolismului și funcționarea organelor de digestie. Pentru restabilirea funcției normale a unei glande tiroide bolnave, se recomandă să faci împachetări cu foi de varză în jurul gâtului. Aplică foile împrejurul gâtului și înfășoară-le cu un bandaj sau cu o eșarfa. Lasă-le să acționeze peste noapte și îndepărtează-le dimineață la trezire.
 
Durerile de cap

Dacă suferi de dureri de cap insuportabile, nu este exclus că ele să se datoreze unor afecțiuni oculare. Totuși, de cele mai multe ori durerile de cap sunt o consecință a stresului și a oboselii, caz în care aplicarea de foi de varză pe tâmple și pe creștetul capului poate face adevărate minuni. Pune pe cap o șapcă sau o căciulă pentru a fixă frunzele pe poziție.
 
Durerile de la alăptare
 
Pentru femeile care alăptează, aplicarea de foi de varză pe sânii dureroși poate calma rapid problemele. Aplicațiile se recomandă atât pe timpul zilei, cât și pe timpul nopții.

Foto: secretele.com

M.T.

Nu esti in fata televizorului? Nu-i nimic! Vezi toate emisiunile Antena Stars dar si Antena Stars LIVE pe AntenaPlay, aici

facebook whatsapp twitter pinterest
SpyNews