Fă asta cu degetele şi banii vor veni neîncetat! Încearcă mudra care te va face să te îmbogăţeşti

 

Dacă te confrunţi cu dificultăţi pe plan financiar şi credeai că ai încercat toate metodele până acum, ar terbui să te întrebi dacă nu cumva problema se află în energie.

Conform secretele.com, lipsa banilor poate fi cauzată de un câmp energetic. În cazul în care câmpul bunăstării este instabil, acesta se blochează periodic.  Există o mudră specială ce presupune menţinerea degetelor într-o anumită poziţie.

Prin definiţie, mudra este un gest cu semnificații simbolice, caracterizat printr-o anumită poziție a degetelor. Apare în budism, hinduism și jainism.

Cum se face?
Pune mâinile cu palmele spre faţă şi uneşte-le lipind degetele mici. Uneşte arătătorul şi degetul mijlociu cu degetul mare la ambele mâini. Închide apoi ochii, relaxează-te şi coordonează-ţi respiraţia: inspiră şi expiră adânc.

În acest timp concentrează-te doar asupra atragerii bunăstării şi canalizează-ţi energiile către acest aspect. Repetă ritualul zilnic timp de 2-3 minute în primele zile, după care măreşte durata.

Cel mai indicat este ca acest ritual să se întâmple dimineaţa sau seara.

A.C.

Nu esti in fata televizorului? Nu-i nimic! Vezi toate emisiunile Antena Stars dar si Antena Stars LIVE pe AntenaPlay, aici

facebook whatsapp twitter pinterest
SpyNews
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, AntenaStars utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de confidențialitate