FOTO / Aviz elevilor care primesc manuale deja folosite! Capodoperele colegilor mai mari, de necrezut

 
+8 click pentru
galerie

Orele de curs sunt, pentru mulți, cel mai mare declanșator de plictiseală, motiv pentru care unii elevi încep să-și exploreze latura artistică la diverse materii.

În România se practică refolosirea manualelor din generație în generație, așadar, elevul de clasa a VI-a va primi manualul elevului care a trecut clasa a VII-a. Chiar dacă în primele zile paginile nu prea au fost răsfoite, mijlocul anului sigur i-a făcut pe mulți să realizeze diverse „opere de artă”.

Noi am alcătuit o galerie foto cu operele de artă ale elevilor plictisiți. Pentru a o vedea dă click pe imaginea de mai sus!

A.C.

Nu esti in fata televizorului? Nu-i nimic! Vezi toate emisiunile Antena Stars dar si Antena Stars LIVE pe AntenaPlay, aici

facebook whatsapp twitter pinterest
SpyNews
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, AntenaStars utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de confidențialitate