FOTO: Piese vestimentare pe care nimeni n-are curaj să le încerce! HOT sau NOT?

 
+11 click pentru
galerie

Moda este o artă înțeleasă diferit de fiecare persoană, și tocmai asta face ca unele piese ale unor creatori să fie de-a dreptul neînțelese de majoritate.

Cu toate astea, cineva a avut curaj să le gândească, să le creeze și să le expună! Mai mult, altcineva (în cele mai multe cazuri) a avut curaj să le îmbrace pentru a fi promovate mai departe ca un nou trend ce ar avea scris să ia amploare.

De la pantaloni transparenți, la cizme cu modelul pungilor de rafie și pantofi cu toc în care degetul mare e despărțit de restul degetelor - asta înseamnă un inedit care n-a urcat în topuri atât de repede pe cât creatorii s-ar fi așteptat.

A.C.

Nu esti in fata televizorului? Nu-i nimic! Vezi toate emisiunile Antena Stars dar si Antena Stars LIVE pe AntenaPlay, aici

facebook whatsapp twitter pinterest
SpyNews
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, AntenaStars utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de confidențialitate