Frigul e PERICULOS! Ce poţi păţi dacă ieşi la temperaturi FOARTE SCĂZUTE

Scăderea bruscă a temperaturilor poate provoca ravagii serioase. În cazuri extreme, pot apărea afecţiuni ale organismului.

Rezultatele unui studiu al cercetătorilor nemţi arată că frigul ar putea creşte şansele de accident vascular cerebral cu 30%. Conform doctorulzilei.ro, frigul complică circulaţia sanguină şi favorizează apariţia cheagurilor. Canalele care irigă creierul pot bloca rapid canalele. Acesta îngustează vasele sanguine şi cresc presiunea arterială, ceea ce duce inevitabil la atacul cerebral.

Simptomele care caracterizează accidentul vascular cerebral sunt: stări de amorţeală, slăbiciune, paralizie a feţei sau membrelor, tulburări de vedere la unul sau la ambii ochi, tulburări de vorbire sau de înţelegere a cuvintelor celorlalţi, pierderea echilibrului, dureri de cap severe, tulburări de mers şi ameţeli.

Persoanelor ce au probleme cardiace li se recomandă mişcare în aer liber cu moderaţie, mai ales în cazul în care nu sunt sportive.

A.C.

Nu esti in fata televizorului? Nu-i nimic! Vezi toate emisiunile Antena Stars dar si Antena Stars LIVE pe AntenaPlay, aici

facebook whatsapp twitter pinterest
HOROSCOP

mai multe 

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioara

Balanta

Scorpion

Sagetator

Capricorn

Varsator

Pesti

SpyNews