GERUL e mult prea aprig? Mergi prin zăpadă cu PICIOARELE CALDE!

 

Gerul e din ce în ce mai aprig, mai ales dimineaţa! Uneori, nu contează cât de îmblănite ne sunt cizmele sau bocancii, căci frigul pătrunde orice. O metodă inedită a fost făcută publică, de care e posibil să nu te mai desparţi.

Acest truc e bun de reţinut pentru fiecare iarnă! Conform secretele.com, răcelile, cistita şi problemele la rinichi reprezintă doar câteva dintre afecţiunile multiple care se pot abate asupra organismului din cauza picioarelor reci.

Trucul este simplu şi nu ai nevoie nici de prea multă îndemânare. Rezultatul e păstrarea unei temperature optime a picioarelor cu bani puţini.

Ai nevoie de:

  • foarfece
  • marker
  • parasolar auto


Cum să faci asta?
Scoate branţul din ghete şi poziţionează-l pe parasolar. Trasează forma şi dimensiunea pe margini, în jurul "tălpicului", apoi decupează. Sub branţul original, pune branţul din parasolar.

Acum eşti gata să ieşi în zăpadă!

A.C.

Nu esti in fata televizorului? Nu-i nimic! Vezi toate emisiunile Antena Stars dar si Antena Stars LIVE pe AntenaPlay, aici

facebook whatsapp twitter pinterest
SpyNews
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, AntenaStars utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de confidențialitate