GHICEŞTE ZODIA! E corect şi n-o să-l prinzi călcând strâmb, dar aşteaptă ca totul să vină gratis

 

Răspunsul ghicitorii anterioare a sosit! În plus, o nouă zodie "fără nume" este de ghicit. Tu cât de repede reuşeşti să ghiceşti răspunsul?

ZODIA DE IERI: VĂRSĂTOR
Deşi sunt predominant intelectuali şi mentali, sunt instabili, superficiali şi au o tendinţă aspră de a înşela persoanele din jurul lor
.


Deviza zodiei misterioase de astăzi este "mă concentrez asupra celui mai evoluat ţel posibil, fără să mă limitez".

Cuvintele ce descriu cel mai bine nativii ce se încadrează în zodia de astăzi sunt: evoluţie, credinţă, aventură, aspiraţie, vânătoare, religie, profesie, neînduplecare.

Nativii zodiei de astăzi sunt religioşi şi filosofici, au bun simţ, sunt respectuoşi şi au autoritate. Este un individ cu personalitate puternică, independentă, greu de supus şi în permanentă mişcare.

Este un om corect şi nimeni nu va reuşi să-l facă să calce strâmb. Cel mai mare defect al său este însă că uneori aşteaptă ca totul să vină gratis în viaţa sa.

Antena Stars te provoacă! Pe site vor apărea serii de materiale destinate jocului şi amuzamentului. Pentru această săptămână, serialul se va numi "Ghiceşte zodia de mâine" şi acesta presupune descrierea unei zodii. Ai timp să ghiceşti despre cine este vorba până a doua zi, când în următorul material cu descrierea unei alte zodii se va afla şi "zodia câştigătoare" de astăzi.

A.C.

Nu esti in fata televizorului? Nu-i nimic! Vezi toate emisiunile Antena Stars dar si Antena Stars LIVE pe AntenaPlay, aici

facebook whatsapp twitter pinterest
SpyNews