GHICEŞTE ZODIA! Sunt prietenoşi, dar revoltaţi şi egoişti! Când le invadezi spaţiul te vor sfâşia cu indiferenţă

 

O nouă zodie "fără nume" este de ghicit. Tu cât de repede reuşeşti să ghiceşti răspunsul?

Deviza după care trăiesc nativii misterioşi de astăzi este următoarea: cu cât sunt mai spontan în orice domeniu, cu atât sunt mai împlinit în interior.

Cuvintele cheie ce descriu carcterul zodiei de astăzi sunt: revoluţie, altruism, cunoaştere, contradicţie, simpatie, ritm, viteză.

Deşi sunt predominant intelectuali şi mentali, sunt idealişti, revoltaţi şi de cele mai multe ori egoişti. Dezordinea îi caracterizează şi anarhismul nu le este străin.

Antena Stars te provoacă! Pe site vor apărea serii de materiale destinate jocului şi amuzamentului. Pentru această săptămână, serialul se va numi "Ghiceşte zodia de mâine" şi acesta presupune descrierea unei zodii. Ai timp să ghiceşti despre cine este vorba până a doua zi, când în următorul material cu descrierea unei alte zodii se va afla şi "zodia câştigătoare" de astăzi.

A.C.

Nu esti in fata televizorului? Nu-i nimic! Vezi toate emisiunile Antena Stars dar si Antena Stars LIVE pe AntenaPlay, aici

facebook whatsapp twitter pinterest
SpyNews
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, AntenaStars utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de confidențialitate