Greșeală erotică fatală! Ce se întâmplă dacă sufli aer în vaginul partenerei?

 

Există câteva lucruri pe care nu trebuie să le faci în timpul unui act sexual pentru a nu suferi sau pentru a nu vă face partenerul să sufere.

Printre acestea se numără și gestul simplu, dar periculos de a sulfa aer în vagin.

Suflatul de aer în vaginul unei femei este considerat una dintre cele mai periculoase tehnici sexuale! E adevărat că respirația ta caldă în apropierea părților ei intime o poate face să juiseze instantaneu. Ei bine, există o diferență clară între a fi senzual și a sufla de parcă ai încerca să stingi lumânările de pe tortul aniversar.

Un astfel de joc sexual poate duce la emobolie (obstrucţie brutală a unui vas) şi chiar deces. Chiar dacă sună greu de crezut, este adevărat și fatal. Acumularea de aer în interiorul vaginului care este puternic irigat în timpul sexului, poate duce la blocarea vaselor de sânge, care devine fatală la jumătate de oră de la instalarea simptomelor.

Nu esti in fata televizorului? Nu-i nimic! Vezi toate emisiunile Antena Stars dar si Antena Stars LIVE pe AntenaPlay, aici

facebook whatsapp twitter pinterest
SpyNews
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, AntenaStars utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de confidențialitate