Greşelile trecutului îi dau mari bătăi de cap Antoniei! Ciro Castellano a dat noi amănunte despre situaţia divorţului dintre fiul lui şi cântăreaţă

+2 click pentru
galerie

Nici măcar la un an şi 3 luni de când Antonia l-a făcut tată pe Alex Velea, acesta nu se poate bucura pe deplin de postura de părinte "cu acte în regulă".

Juniorul său e tot Castellano! Iar momentul în care Antonia va divorţa şi lucrurile se vor linişti în familia lor nu pare să se apropie prea curând. greşelile trecutului o urmăresc şi în prezent pe Antonia. Deşi nu mai formează un cuplu cu Vincenzo de mai bine de 4 ani, frumoasa cântăreaţă bate pasul pe loc cu divorţul. Iar cea mai neplăcută situaţie este pentru iubitul său, Alex Velea.

Ciro Castellano a intrat astăzi, în direct, la Antena Stars, şi a dat noi amănunte despre situaţia divorţului dintre fiul lui, Vincenzo, şi Antonia.

"Copilul e frumos, se face mare Dominic. Maya este superbă.  Eu nu ştiu ce se întâmplă, pentru că suntem aşa de obosiţi de povestea asta, încât aşteptăm să se întâmple totul după cum vrea doamna. Pentru noi e totul făcut.

Tribunalul a fost foarte clar cu noi, a spus să nu meargă în Italia. Nu mai ştiu ce să mai spun. Şi eu cred că trebuie să îmi iau un avocat în Italia. Sperăm să se termine mai repede, şi aşa a costat foarte mult.

Oricum Maya o iubeşte foarte mult pe Antonia, ea nu a mai mai venit la ea să o vadă de trei luni jumate să o vadă. Dar o vede de trei ori pe an. Copilul s-a făcut mare şi simte nişte lucruri. Noi vorbim foarte frumos despre mama ei. Când a venit şi Velea în Italia, a fost surprinză.

Vincenzo din păcate este în spital, şi-a rupt un picior, dar este bine acum," a spus Ciro Castellano, la Antena Stars.

Aflaţi mai multe detalii urmărind materialul video de mai sus!

Foto: Facebook

M.T.

Nu esti in fata televizorului? Nu-i nimic! Vezi toate emisiunile Antena Stars dar si Antena Stars LIVE pe AntenaPlay, aici

facebook whatsapp twitter pinterest
HOROSCOP

mai multe 

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioara

Balanta

Scorpion

Sagetator

Capricorn

Varsator

Pesti

SpyNews