MIERCURI, 17 DECEMBRIE 2014

Horoscop druidic! Află ce copac te reprezintă şi ce spune despre firea ta

Zodiacul arboricol, cunoscut si ca zodiacul druidic sau zodiacul celtic, provine din tradiţiile celtice, fiind creat de druizi (preoţii celţi). Zodiacul arboricol caracterizează în special firea nativilor.

Stejarul ( 21 martie) are ca trăsătură definitorie forţa, fiind o persoană curajoasă, independentă şi puternică, care nu se bazează pe cei din jurul său.

Alunul corespunde zodiei berbec (22-31 martie) şi balanţei ( 24 sept-2 oct) şi are ca trăsătură definitorie farmecul magic.

Nativul din Scoruş (1-10 aprilie, 3-12 octombrie) are ca trăsătură definitorie sensibilitatea, dei lemnul sau este rezistent şi tare.

Trăsătura definitorie a nativului din Arţar ( 11-20 aprilie, 13-22 octombrie) este cerebralitatea. În relaţiile de dragoste, este complicat

Nativul din Nuc (21-30 aprilie, 23 octombrie-11 noiembrie) poate fi periculos, sadic, iar uneori dă dovadă şi de generozitate.

Nativul din Plop ( 1-10 mai, 3-12 august, 31 ianuarie-9 februarie) este dominat de pesimism, deoarece nu are încredere în sine.

Nativul din Castan (11-21 mai, 12-21 noiembrie) este o fire veselă, dificilă şi supicioasă. În dragoste, îşi găseşte greu fericirea, din această cauză devenind un frustrat.

Primul arbore al zodiei Gemeni este Frasinul ( 22-31 mai, 22 noiembrie-2 decembrie) a cărei trăsătură dominantă este ambiţia.

Nativul din Carpen ( 1-10 iunie, 2-11 decembrie) este preocupat de aspectul sau fizic pe care pune un preţ foarte mare.

Nativii din Smochin ( 11-20 iunie, 12-21 decembrie) pot fi întâlniţi in Gemeni, dar şi în zodia Săgetatorului. Ca trăsătură predomină sentimentalismul.

Nativii din Mesteacăn ( 21 iunie), zodiac Rac, sunt prietenoşi şi vioi.

Nativii din Măr ( 22 iunie-1 iulie, 23-31 decembrie) au ca motto în viaţă: ”Trăieşte clipa”.

Nativii din zodiac Bradului ( 2-11 iulie, 1-9 ianuarie) sunt egoişti şi nu tţn cont de cei din jurul său.

Nativii din zodia Ulm ( 12-22 iulie, 10-19 ianuarie) îi întâlnim în zodia Racului, dar şi în Capricorn. Reprezentanţilor acestei zodii le face plăcere să îi critice pe cei din jur.

Nativul din Chiparos ( 23 iulie-2 august, 20- 30 ianuarie) este foarte loial persoanelor care îi sunt dragi.

Nativii din Cedru (13-22 august) sunt, în mare parte, foarte frumoşi, devenind astfel foarte siguri pe ei şi încrezuţi.

Nativul din Pin ( 23 august-2 septembrie, 20 februarie-2 ianuarie) este o persoană egoistă, care se gândeşte doar la sine.

Nativii din Salcie ( 3-12 septembrie, 2-10 martie) au ca trăsătură dominantă melancoliă.

Reprezentanţii din Tei ( 13-22 septembrie, 11-20 martie) sunt leneşi şi nu sunt persoane pe care vă puteţi baza.

Nativul din Măslin ( 23 septembrie) are ca trăsătură definitorie înţelepciunea. Nu îi plac scandalurile, el fiind adeptul păcii şi al întelegerii.

COMENTARII

STAR NEWS

A amestecat două ingrediente, le-a pus într-o sticlă și a împrăștiat conținutul în casă! A doua zi, acarienii și căpușele erau istorie

acum 6 ore

Îți provoacă greață numai când le vezi, iar înțepăturile lor sunt extrem de periculoase și pot să te ucidă.

STAR NEWS

Prelungește vara cu cea mai bună Pina Colada! Îți lasă gura apă instantaneu

acum 7 ore

Pina Colada este unul dintre cele mai delicioase cocktail-uri, iar multe femei aleg această băutură atunci când ies în oraș sau la petreceri.

STAR NEWS

Nu consuma usturoi dacă ai aceste probleme! Poate fi fatal!

acum 1 zile

Chiar dacă usturoiul e lăudat pentru beneficiile pe care le aduce organismului uman, asta nu înseamnă că nu poate face rău. Noi avem lista cu afecțiunile pentru care consumul de usturoi poate fi fatal.

STAR NEWS

Zodia care se căsătorește în luna Septembrie!

acum 1 zile

Luna Septembrie se anunță prosperă pentru una dintre cele 12 zodii, ajungându-se chiar la căsătorie.

STAR NEWS

Rețeta bunicii care nu dă greș! A aplicat trei ingrediente pe varice și a scăpat imediat de durere

acum 1 zile

Varicele sunt o problemă cu care se confruntă din ce în ce mai multe persoane, de la o vâstă fragedă, iar durerile sunt de nesuportat, așa că mulți ajung să le opereze pentru a scăpa de ele.

Cele mai noi stiri
Star Zodiac
Vezi mai multe »
Refresh by Oana Turcu
Vezi mai multe »
Dincolo de aparente
Vezi mai multe »
STAR MATINAL DE WEEK END
Vezi mai multe »
Dosarele V.I.P
Vezi mai multe »
Jurnalul.ro
Vezi mai multe »
SpyNews.ro
Vezi mai multe »
ZU TV
Observator.TV
Vezi mai multe »

ZooMumba

Construieste-ti propriul tau Zoo Mai stai pe ganduri? Construieste-ti propriul tau Zoo si populeaza-l cu cei mai draguti puisori de animale. Atrage-ti vizitatorii in gradina ta zoologica construind habitate pentru animale si multe alte atractii!

Farmerama

Bucura-te de viata la tara la cote maxime! Cultiva, fertilizeaza si strange-ti recolta. Creste animale si fa comert cu alti fermieri. Joaca-te intro lume animata inspirata din universul rural si bucura-te de facilitatile oferite de comunitatea de fermieri. Distractie ca la carte pentru fermieri de toate varstele!

Battlestar Galactica

De partea cui eşti? Oameni sau Cyloni? Alegerea este a ta! Lanseaza-te in captivantul univers al binecunoscutului serial SF. Interactioneaza cu personajele preferate, indeplineste misiuni provocatoare si piloteaza un Viper Colonial sau Raider Cylon sau alte nave de comanda nemaivazute pana acum. Dar mai intai, trebuie sa iei o decizie: vrei sa lupti pentru salvarea omenirii sau impotriva ei?

Dark Orbit

Fii un pilot de elita! DarkOrbit nu este doar un simplu joc de explorare spatiala. Construieste-ti un renume in compania ta si urca in grad, explorand si cucerind noi sectoare ale spatiului, totul intr-o lupta permanenta cu mii de jucatori din toata lumea.

SeaFight

Stapaneste cele 7 mari! Ridica steagul si participa in batalii navale in toate marile lumii! Bataliile, dorinta de libertate si averea te vor ghida! O aventura captivanta si spectaculoasa, livrata prin cea mai modern atehnologie, live, importiva jucatorilor din toata lumea.

Pirate Storm

Trăieşte o mega aventura piraterească! Navigaţi acum într-o aventură incredibilă! De la mările tropicale din Caraibe până la apele reci ale Nordului: în Pirate Storm, vă aşteaptă o lume plină de aventuri! Încarcă tunurile: Pirate Storme este un joc online cu piraţi şi de acţiune continuă! Joacă acum gratis!

Skyrama

La Skyrama, gestionezi un aeroport propriu şi vei petrece un timp minunat! Dar Skyrama oferă mult mai mult decât obişnuitele jocuri gratuite: Creează un aeroport propriu şi extinde-l (în funcţie de ideile tale) din ce în ce mai mult. Amplasează terminale pentru pasageri şi platforme de parcare pentru avioanele care aterizează.

DrakenSang

Saga Drakensang-Saga continuă online Umbrele trecutului reapar, răspândind frica şi teroarea: Cel mai de temut dragon din Lumea Altora a revenit! Alătură-te războinicilor sau magicienilor pentru a trăi aventuri epice şi a salva omenirea! Acest joc de rol te poartă într-o captivantă lume de fantezie 3D.

Deepolis

Scufundati-va si descoperiti fascinanta lume a oceanelor! Scufunda-te! Lupta in batalii subacvatice palpitante si explora adancurile oceanelor! Lupta alaturi de fractiunea ta pentru un viitor mai bun si cucereste adancimile marii! Ai calea libera!