MIERCURI, 17 DECEMBRIE 2014

Horoscop druidic! Află ce copac te reprezintă şi ce spune despre firea ta

Zodiacul arboricol, cunoscut si ca zodiacul druidic sau zodiacul celtic, provine din tradiţiile celtice, fiind creat de druizi (preoţii celţi). Zodiacul arboricol caracterizează în special firea nativilor.

Stejarul ( 21 martie) are ca trăsătură definitorie forţa, fiind o persoană curajoasă, independentă şi puternică, care nu se bazează pe cei din jurul său.

Alunul corespunde zodiei berbec (22-31 martie) şi balanţei ( 24 sept-2 oct) şi are ca trăsătură definitorie farmecul magic.

Nativul din Scoruş (1-10 aprilie, 3-12 octombrie) are ca trăsătură definitorie sensibilitatea, dei lemnul sau este rezistent şi tare.

Trăsătura definitorie a nativului din Arţar ( 11-20 aprilie, 13-22 octombrie) este cerebralitatea. În relaţiile de dragoste, este complicat

Nativul din Nuc (21-30 aprilie, 23 octombrie-11 noiembrie) poate fi periculos, sadic, iar uneori dă dovadă şi de generozitate.

Nativul din Plop ( 1-10 mai, 3-12 august, 31 ianuarie-9 februarie) este dominat de pesimism, deoarece nu are încredere în sine.

Nativul din Castan (11-21 mai, 12-21 noiembrie) este o fire veselă, dificilă şi supicioasă. În dragoste, îşi găseşte greu fericirea, din această cauză devenind un frustrat.

Primul arbore al zodiei Gemeni este Frasinul ( 22-31 mai, 22 noiembrie-2 decembrie) a cărei trăsătură dominantă este ambiţia.

Nativul din Carpen ( 1-10 iunie, 2-11 decembrie) este preocupat de aspectul sau fizic pe care pune un preţ foarte mare.

Nativii din Smochin ( 11-20 iunie, 12-21 decembrie) pot fi întâlniţi in Gemeni, dar şi în zodia Săgetatorului. Ca trăsătură predomină sentimentalismul.

Nativii din Mesteacăn ( 21 iunie), zodiac Rac, sunt prietenoşi şi vioi.

Nativii din Măr ( 22 iunie-1 iulie, 23-31 decembrie) au ca motto în viaţă: ”Trăieşte clipa”.

Nativii din zodiac Bradului ( 2-11 iulie, 1-9 ianuarie) sunt egoişti şi nu tţn cont de cei din jurul său.

Nativii din zodia Ulm ( 12-22 iulie, 10-19 ianuarie) îi întâlnim în zodia Racului, dar şi în Capricorn. Reprezentanţilor acestei zodii le face plăcere să îi critice pe cei din jur.

Nativul din Chiparos ( 23 iulie-2 august, 20- 30 ianuarie) este foarte loial persoanelor care îi sunt dragi.

Nativii din Cedru (13-22 august) sunt, în mare parte, foarte frumoşi, devenind astfel foarte siguri pe ei şi încrezuţi.

Nativul din Pin ( 23 august-2 septembrie, 20 februarie-2 ianuarie) este o persoană egoistă, care se gândeşte doar la sine.

Nativii din Salcie ( 3-12 septembrie, 2-10 martie) au ca trăsătură dominantă melancoliă.

Reprezentanţii din Tei ( 13-22 septembrie, 11-20 martie) sunt leneşi şi nu sunt persoane pe care vă puteţi baza.

Nativul din Măslin ( 23 septembrie) are ca trăsătură definitorie înţelepciunea. Nu îi plac scandalurile, el fiind adeptul păcii şi al întelegerii.

COMENTARII

STAR NEWS

Tratează arsurile solare cu un tratament preparat la tine în casă. Nu ai nevoie decât de trei ingrediente

acum 1 ore

Expunerile de la soare fără o cremă specială se lasă, de cele mai multe ori, cu arsuri solare, extrem de periculoase pentru piele.

STAR NEWS

Test de personalitate! În cinci minute afli cine eşti

acum 13 ore

Un test amuzant îţi poate schimba ziua. Mai jos îţi spunem ce personalitate ai în funcţie de animalul preferat.

STAR NEWS

Ce să faci în vacanţă ca să nu te întorci cu kilograme în plus! Noi avem reţeta

acum 14 ore

Iulie e perioada în care concediile încep! Ei bine, să fii în vacanţă înseamnă pentru unii oameni mult prea mult, iar la întoarcerea acasă înseamnă multe kilograme în plus.

STAR NEWS

Fă-ţi LIFTING cu LĂMÂIE ŞI BERE şi arăţi cu ZECE ANI mai TÂNĂR

acum 22 ore

Vrei să arăţi cu 10 ani mai tânără? Pe lângă un stil de viaţă sănătos şi multă hidratare, îţi recomandăm un lifting facial din două ingrediente, pe care-l poţi prepara acasă. Nu costă bani mulţi, iar rezultatele promise sunt uimitoare.

STAR NEWS

A pus o lămâie în cuptor şi a lăsat uşa deschisă peste noapte! Ce s-a întâmplat e UIMITOR

acum 23 ore

Reîmprospătarea aerului se face, atunci când vremea este obişnuită, prin simpla deschidere a geamului, însă atunci când temperaturile sunt caniculare, acest simplu gest poate duce la o invazie de insecte precum muşte, ţânţari şi fluturi, mai ales dacă nu ai apucat încă să montezi la geamuri o plasă de insecte.

Cele mai noi stiri
Star Zodiac
Vezi mai multe »
Refresh by Oana Turcu
Vezi mai multe »
Dincolo de aparente
Vezi mai multe »
STAR MATINAL DE WEEK END
Vezi mai multe »
Dosarele V.I.P
Vezi mai multe »
Jurnalul.ro
Vezi mai multe »
SpyNews.ro
Vezi mai multe »
ZU TV
Observator.TV
Vezi mai multe »

ZooMumba

Construieste-ti propriul tau Zoo Mai stai pe ganduri? Construieste-ti propriul tau Zoo si populeaza-l cu cei mai draguti puisori de animale. Atrage-ti vizitatorii in gradina ta zoologica construind habitate pentru animale si multe alte atractii!

Farmerama

Bucura-te de viata la tara la cote maxime! Cultiva, fertilizeaza si strange-ti recolta. Creste animale si fa comert cu alti fermieri. Joaca-te intro lume animata inspirata din universul rural si bucura-te de facilitatile oferite de comunitatea de fermieri. Distractie ca la carte pentru fermieri de toate varstele!

Battlestar Galactica

De partea cui eşti? Oameni sau Cyloni? Alegerea este a ta! Lanseaza-te in captivantul univers al binecunoscutului serial SF. Interactioneaza cu personajele preferate, indeplineste misiuni provocatoare si piloteaza un Viper Colonial sau Raider Cylon sau alte nave de comanda nemaivazute pana acum. Dar mai intai, trebuie sa iei o decizie: vrei sa lupti pentru salvarea omenirii sau impotriva ei?

Dark Orbit

Fii un pilot de elita! DarkOrbit nu este doar un simplu joc de explorare spatiala. Construieste-ti un renume in compania ta si urca in grad, explorand si cucerind noi sectoare ale spatiului, totul intr-o lupta permanenta cu mii de jucatori din toata lumea.

SeaFight

Stapaneste cele 7 mari! Ridica steagul si participa in batalii navale in toate marile lumii! Bataliile, dorinta de libertate si averea te vor ghida! O aventura captivanta si spectaculoasa, livrata prin cea mai modern atehnologie, live, importiva jucatorilor din toata lumea.

Pirate Storm

Trăieşte o mega aventura piraterească! Navigaţi acum într-o aventură incredibilă! De la mările tropicale din Caraibe până la apele reci ale Nordului: în Pirate Storm, vă aşteaptă o lume plină de aventuri! Încarcă tunurile: Pirate Storme este un joc online cu piraţi şi de acţiune continuă! Joacă acum gratis!

Skyrama

La Skyrama, gestionezi un aeroport propriu şi vei petrece un timp minunat! Dar Skyrama oferă mult mai mult decât obişnuitele jocuri gratuite: Creează un aeroport propriu şi extinde-l (în funcţie de ideile tale) din ce în ce mai mult. Amplasează terminale pentru pasageri şi platforme de parcare pentru avioanele care aterizează.

DrakenSang

Saga Drakensang-Saga continuă online Umbrele trecutului reapar, răspândind frica şi teroarea: Cel mai de temut dragon din Lumea Altora a revenit! Alătură-te războinicilor sau magicienilor pentru a trăi aventuri epice şi a salva omenirea! Acest joc de rol te poartă într-o captivantă lume de fantezie 3D.

Deepolis

Scufundati-va si descoperiti fascinanta lume a oceanelor! Scufunda-te! Lupta in batalii subacvatice palpitante si explora adancurile oceanelor! Lupta alaturi de fractiunea ta pentru un viitor mai bun si cucereste adancimile marii! Ai calea libera!