Încălzirea de dietă! Ce trebuie să faci dacă nu te poți apuca direct de slăbit

 

Dietele par floare la ureche pentru oamenii care nu au o problemă cu greutatea, sau care chiar au deja însușit un stil de viață sănătos, ușor de menținut.

Cu toate astea, unii oameni au nevoie de o mică ”încălzire” înainte, ca schimbarea din viața lor să nu fie prea bruscă și să fie mai ușor de făcut. Conform BrightSide, obiceiurile vechi nu mor chiar așa de greu precum spune proverbul, motiv pentru care noi am aflat ce trebuie să faci, ca să poți să te ții strict de o dietă pe care ți-ai ales-o.

Consumă ouă la micul dejun
Ouăle te fac să pierzi în greutate mult mai ușor și te satură de două ori mai rapid decât ar face-o cerealele sau pâinea. În plus, reduc senzația de foame și consumul de calorii pentru următoarele 24 de ore.

Nu cumpăra gustări tentante
Dacă nu cumperi, nu ai și prin urmare, nu consumi. Să îți modifici lista de cumpărături așa drastic poate durea uneori, dar sigur o să reușești! În schimb, un borcan de miere care să înlocuiască pofta de dulce poate fi o idee bună.

Înjumătățește cantitatea de sare pe care o consumi în mod normal
S-a dovedit că sarea și alte condimente intensifică senzația de mâncare. Pentru a accentua gustul natural al mâncării, poți să condimentezi mâncarea cu ajutorul cepei, ierburilor și usturoi în loc de sare.

Adaugă brocoli în alimentație
Un drum încet, dar sigur. Dacă reușești să introduci brocoli în felurile de mâncare pe care le prepari, îți vei simți stomacul plin pe o durată mai îndelungată și gândul despre mâncare va dispărea treptat.

Spală-te pe dinți riguros
Poate suna ciudat, dar, da, spălatul pe dinți ajută la slăbit. Mentolul din pasta de dinți face ca gustările să nu mai pară atât de atractive.

A.C.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest
SpyNews
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, AntenaStars utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de confidențialitate