Înlocuieşte săpunul cu care te speli pe faţă cu asta! Efecte GARANTATE pe BANI PUŢINI

 

Să-ţi menţii tenul sănătos şi departe de acnee e un proces destul de costisitor atât material, cât şi temporal. O metodă simplă de a-ţi curăţa tenul zilnică şi ieftină are doar două ingrediente şi e chiar distractiv de folosit.

Conform secretele.com, produsele cosmetice destinate îngrijirii tenului sunt foarte scumpe şi nu multe dintre ele îşi merită banii.  Majoritatea gelurilor de curăţare şi cremelor hidratante conţin mici abrazive pentru a îndepărta pielea moartă şi ulterior pentru a netezi pielea.

Totuşi, bicarbonatul de sodiu în combinaţie cu un alt ingredient poate face minuni dacă îl foloseşti conform indicaţilor.

Bicarbonatul de sodiu în combinaţie cu uleiul de cocos are efecte miraculoase. Aşa îţi poţi asigura un tratament facial zilnic şi complet. Combinate, cele două ingrediente combat acneea, hiperpigmentaţia şi cicatricile prin efectul de curăţare a porilor în profunzime şi de exfoliere.

Instrucţiuni:

  • Pentru ten sensibil, amestecă uleiul de cocos şi jumătate din cantitatea lui de bicarbonat de sodiu.
  • Pentru ten obişnuit, trebuie amestecate cele două ingredietne în egală măsură.


Aplică pe faţă crema rezultată într-un stat uniform, fie că ai pielea umedă, fie că e uscată. Aceasta poate fi folosită pe post de mască pentru un tratament în profunzime, sau ca pe un săpun obişnuit.

Indicat este să prepari această cremă înainte să o foloseşti şi să fie un amestec proaspăt, prin urmare, nu este nevoie de cantităţi mari.

A.C.

Nu esti in fata televizorului? Nu-i nimic! Vezi toate emisiunile Antena Stars dar si Antena Stars LIVE pe AntenaPlay, aici

facebook whatsapp twitter pinterest
SpyNews
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, AntenaStars utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de confidențialitate