Întrebarea care a blocat pe toată lumea: Cum arunci o minge de tenis astfel încât să se întoarcă înapoi la tine?

 

O nouă săptămână a început și asta îi îngrozește pe mulți, totul pare greu, însă uneori asta poate fi doar o impresie greșită. Aceeași regulă se aplică și în cazul întrebării zilei de astăzi.

Întrebarea zilei de luni este: cum arunci o minge de tenis astfel încât să se întoarcă înapoi la tine? La prima vedere e ceva ce simți că îți scapă, dar după câteva minute e posibil să găsești chiar răspunsul corect.

Unii ar spune: o arunci într-un perete, însă nu acesta e răspunsul corect, ci e unul și mai simplu de atât.

Ca o minge de tenis să se întoarcă înapoi la tine când o arunci, trebuie să o arunci spre cer. Forța gravitațională ți-o va aduce înapoi fără întârziere!

A.C.

Nu esti in fata televizorului? Nu-i nimic! Vezi toate emisiunile Antena Stars dar si Antena Stars LIVE pe AntenaPlay, aici

facebook whatsapp twitter pinterest
SpyNews
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, AntenaStars utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de confidențialitate