Ion Dolănescu, deshumat! Titi Dolănescu e revoltat: "Încă o perioadă de circ"

În familia Dolănescu a început o nouă luptă! Asta după ce Ionuţ Petrescu a spus că ar fi fiul regretatului artist şi că este de acord cu testul ADN. Şi, ca şi cum n-au fost dezgropate destule lucruri, s-a pus chiar şi problema deshumării lui Ion Dolănescu.

Titi Dolănescu, fratele regretatului artist, e foc şi pară. Reacţia sa a fost difuzată în cadrul emisiunii "Star Magazin" de pe Antena Stars.

"Probabil sunt şi alte posibilităţi de un ADN. Cum să ajungem la aşa ceva? Am rămas aşa... Suntem şocaţi. Nu ştiu ce să mai zic, ce să mai cred. A crezut că dacă a mâncat din mâna fratelui meu şi în casa asta şi mă rog, nu ştiu, am crezut că are ceva din punctul ăsta de vedere. Ştiţi cum se zice: mâna care te hrăneşte trebuie respectată, dar să se ajungă până aici nu, niciodată nu a dat de înţeles. Se poate verifica cu un ADN, cu o nu ştiu ce, e singurul lucru care a rpmas să se rezolve cazul. Cred că ăsta e singurul adevăr, dacă iese adevărul, iese, dacă nu, încă o perioadă de circ", a mărturisit Titi Dolănescu, fratele lui Ion Dolănescu.

A.C.

Nu esti in fata televizorului? Nu-i nimic! Vezi toate emisiunile Antena Stars dar si Antena Stars LIVE pe AntenaPlay, aici

facebook whatsapp twitter pinterest
HOROSCOP

mai multe 

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioara

Balanta

Scorpion

Sagetator

Capricorn

Varsator

Pesti

SpyNews