DUMINICA, 31 IANUARIE 2016

Îşi poartă inelul pe degetul mic? Are un apetit sexual IMENS! Ce spun degetele pe care purtăm inelele despre noi?

 Secretele.com

De multe ori, inelele de pe degete atrag atenţia, mai ales la prima întâlnire cu o persoană cu care încerci să legi o prietenie sau o relaţie de amiciţie. În funcţie de degetul pe care îşi ţine inelul, tu îi poţi citi personalitatea.

Conform secretele.com, pe lângă admiraţia pe care o pot avea oamenii pentru bijuteriile pe care le văd pe degetele tale, aceştia te pot "citi" în funcţie de ce degete alegi să-ţi înfrumuseţeze mâna.

Informaţiile au fost culese pe baza a mai multor criterii culturale, dar şi psihologice.

Mâinile: în cazul în care eşti dreptaci, mâna dreaptă este considerată activă, iar stânga, pasivă. În cazul în care eşti stângaci, lucrurile stau invers.

Arătător: are o stimă de sine sănătoasă şi bune calităţi de lider.
Dacă mâna este cea pasivă, nu eşti tu cel care comandă şi te supui ordinelor altor persoane autoritare. Dacă-ţi lipseşte încrederea, poartă pur şi simplu un inel pe degetul arătător al mâinii active.

Mijlociu: eşti responsabil. purtătorul ia viaţa în serios şi are un discernământ puternic.
Dacă inelul este purtat pe mâna pasivă, cel care poartă inelul este o persoană serioasă şi resopnsabilă.

Inelar: purtat pe mâna activă, o bijuterie pe ilenar îmbunătăţeşte capacitatea de a învăţa alte persoane cum să devină creative. În cazul în care este purtat pe mâna pasivă, inelele atrag creativitate.

Degetul mic: dacă porţi inelul pe mâna activă, ai abilităţi excelente de negociere şi exprimare. asta mai înseamnă disponibilitate sau curiozitate de ordin sexual! Dacă inelul se află pe mâna pasivă, ai abilităţi de ascultare şi o intuiţie puternică.

Degetul mare: dacă degetul face parte din mâna activă reuşeşti sau încerci cel puţin să te impui în faţa celor din jur. dacă inelul este purtat pe degetul de la mâna pasivă, tinzi să te laşi condus de ceilalţi. Ca să îţi sporeşti gradul de impunere şi să fii şi ascultat, poartă un inel subţire de argint pe degetul mare de la mâna activă.

Niciun inel: de regulă, persoanele care nu poartă niciun inel tind să fie excentrice, să aibă probleme organizatorice şi caută să fie în centrul atenţiei.

A.C.

COMENTARII

STAR NEWS

Scapă de petele de deodorant de pe haine cu trei ingrediente pe care le ai și tu în casă! Nu mai trebuie să le arunci

acum 1 ore

Dacă te-ai confruntat cu tricouri pătate la subraț de deodorant și nu ai știut cum să le cureți, ei bine, acest material este pentru tine.

STAR NEWS

În ce condiții trăiește fostul boss de la Dinamo! Totul despre viața de după gratii a lui Cristian Borcea

acum 4 ore

O vizită în noua reşedinţă a lui Cristi Borcea ne-a arătat realitatea cruntă în care el trăieşte acum. Ce Pipera? Ce Miami? La Jilava condiţiile sunt mult sub standardele cu care a fost obişnuit fostul patron Dinamovist. În momentul în care a făcut primul pas în penitenciar,...

STAR NEWS

Victoraș Micula a comis-o din nou! Și-a luat avion ca să ajungă la mare

acum 4 ore

Victoraş Micula loveste din nou. Arogantele sunt o pasiune veche a beizadelei. De aceasta data a cheltuit nici mai mult nici mai putin de 8 milioane de dolari. Nu mai are nevoie să-şi cumpere bilete de avion şi nici să stea la cozi interminabile, în aeroporturi! Victoraş Micula şi-a...

STAR NEWS

S-a împrietenit prea tare cu Photoshop-ul! Imaginile care demonstrează că Alexandra Stan nu mai este deloc sirenă

acum 5 ore

Alexandra Stan, din nou, cu posteriorul la vedere! Insă imaginile pe care ea le voia incendiare au scos la iveală un detaliu ruşinos.

STAR NEWS

Câți pepeni vezi în imagine? Testul face furori pe internet. Nouă ne-a luat puțin ca să ne gândim la o soluție. Tu în cât timp îl rezolvi?

acum 6 ore

Este sezonul lor, iar astăzi îți propunem un test pentru a vedea cât de perspicace ești.

Cele mai noi stiri
Star Zodiac
Vezi mai multe »
Refresh by Oana Turcu
Vezi mai multe »
Dincolo de aparente
Vezi mai multe »
STAR MATINAL DE WEEK END
Vezi mai multe »
Dosarele V.I.P
Vezi mai multe »
Jurnalul.ro
Vezi mai multe »
SpyNews.ro
Vezi mai multe »
ZU TV
Observator.TV
Vezi mai multe »

ZooMumba

Construieste-ti propriul tau Zoo Mai stai pe ganduri? Construieste-ti propriul tau Zoo si populeaza-l cu cei mai draguti puisori de animale. Atrage-ti vizitatorii in gradina ta zoologica construind habitate pentru animale si multe alte atractii!

Farmerama

Bucura-te de viata la tara la cote maxime! Cultiva, fertilizeaza si strange-ti recolta. Creste animale si fa comert cu alti fermieri. Joaca-te intro lume animata inspirata din universul rural si bucura-te de facilitatile oferite de comunitatea de fermieri. Distractie ca la carte pentru fermieri de toate varstele!

Battlestar Galactica

De partea cui eşti? Oameni sau Cyloni? Alegerea este a ta! Lanseaza-te in captivantul univers al binecunoscutului serial SF. Interactioneaza cu personajele preferate, indeplineste misiuni provocatoare si piloteaza un Viper Colonial sau Raider Cylon sau alte nave de comanda nemaivazute pana acum. Dar mai intai, trebuie sa iei o decizie: vrei sa lupti pentru salvarea omenirii sau impotriva ei?

Dark Orbit

Fii un pilot de elita! DarkOrbit nu este doar un simplu joc de explorare spatiala. Construieste-ti un renume in compania ta si urca in grad, explorand si cucerind noi sectoare ale spatiului, totul intr-o lupta permanenta cu mii de jucatori din toata lumea.

SeaFight

Stapaneste cele 7 mari! Ridica steagul si participa in batalii navale in toate marile lumii! Bataliile, dorinta de libertate si averea te vor ghida! O aventura captivanta si spectaculoasa, livrata prin cea mai modern atehnologie, live, importiva jucatorilor din toata lumea.

Pirate Storm

Trăieşte o mega aventura piraterească! Navigaţi acum într-o aventură incredibilă! De la mările tropicale din Caraibe până la apele reci ale Nordului: în Pirate Storm, vă aşteaptă o lume plină de aventuri! Încarcă tunurile: Pirate Storme este un joc online cu piraţi şi de acţiune continuă! Joacă acum gratis!

Skyrama

La Skyrama, gestionezi un aeroport propriu şi vei petrece un timp minunat! Dar Skyrama oferă mult mai mult decât obişnuitele jocuri gratuite: Creează un aeroport propriu şi extinde-l (în funcţie de ideile tale) din ce în ce mai mult. Amplasează terminale pentru pasageri şi platforme de parcare pentru avioanele care aterizează.

DrakenSang

Saga Drakensang-Saga continuă online Umbrele trecutului reapar, răspândind frica şi teroarea: Cel mai de temut dragon din Lumea Altora a revenit! Alătură-te războinicilor sau magicienilor pentru a trăi aventuri epice şi a salva omenirea! Acest joc de rol te poartă într-o captivantă lume de fantezie 3D.

Deepolis

Scufundati-va si descoperiti fascinanta lume a oceanelor! Scufunda-te! Lupta in batalii subacvatice palpitante si explora adancurile oceanelor! Lupta alaturi de fractiunea ta pentru un viitor mai bun si cucereste adancimile marii! Ai calea libera!