DUMINICA, 31 IANUARIE 2016

Îşi poartă inelul pe degetul mic? Are un apetit sexual IMENS! Ce spun degetele pe care purtăm inelele despre noi?

 Secretele.com

De multe ori, inelele de pe degete atrag atenţia, mai ales la prima întâlnire cu o persoană cu care încerci să legi o prietenie sau o relaţie de amiciţie. În funcţie de degetul pe care îşi ţine inelul, tu îi poţi citi personalitatea.

Conform secretele.com, pe lângă admiraţia pe care o pot avea oamenii pentru bijuteriile pe care le văd pe degetele tale, aceştia te pot "citi" în funcţie de ce degete alegi să-ţi înfrumuseţeze mâna.

Informaţiile au fost culese pe baza a mai multor criterii culturale, dar şi psihologice.

Mâinile: în cazul în care eşti dreptaci, mâna dreaptă este considerată activă, iar stânga, pasivă. În cazul în care eşti stângaci, lucrurile stau invers.

Arătător: are o stimă de sine sănătoasă şi bune calităţi de lider.
Dacă mâna este cea pasivă, nu eşti tu cel care comandă şi te supui ordinelor altor persoane autoritare. Dacă-ţi lipseşte încrederea, poartă pur şi simplu un inel pe degetul arătător al mâinii active.

Mijlociu: eşti responsabil. purtătorul ia viaţa în serios şi are un discernământ puternic.
Dacă inelul este purtat pe mâna pasivă, cel care poartă inelul este o persoană serioasă şi resopnsabilă.

Inelar: purtat pe mâna activă, o bijuterie pe ilenar îmbunătăţeşte capacitatea de a învăţa alte persoane cum să devină creative. În cazul în care este purtat pe mâna pasivă, inelele atrag creativitate.

Degetul mic: dacă porţi inelul pe mâna activă, ai abilităţi excelente de negociere şi exprimare. asta mai înseamnă disponibilitate sau curiozitate de ordin sexual! Dacă inelul se află pe mâna pasivă, ai abilităţi de ascultare şi o intuiţie puternică.

Degetul mare: dacă degetul face parte din mâna activă reuşeşti sau încerci cel puţin să te impui în faţa celor din jur. dacă inelul este purtat pe degetul de la mâna pasivă, tinzi să te laşi condus de ceilalţi. Ca să îţi sporeşti gradul de impunere şi să fii şi ascultat, poartă un inel subţire de argint pe degetul mare de la mâna activă.

Niciun inel: de regulă, persoanele care nu poartă niciun inel tind să fie excentrice, să aibă probleme organizatorice şi caută să fie în centrul atenţiei.

A.C.

COMENTARII

STAR NEWS

Te dor călcâiele dimineața? Iată ce poți face ca să scapi de durere, fără efort

acum 5 ore

Dacă te trezești dimineața și simți o durere apăsătoare în dreptul călcâiului, atunci trebuie să știi că trebuie să iei măsuri imediat.

STAR NEWS

Zodiile care se vor îmbolnăvi în septembrie. Una dintre ele poate avea probleme cu sarcina

acum 8 ore

Mai sunt doar câteva zile până la începutul toamnei, iar mulți se gândesc deja ce le rezervă astrele în luna septembrie.

STAR NEWS

N-o să ghicești niciodată de ce întreaga lume distribuie fotografia asta

acum 9 ore

Nelson Felippe, un bărbat din Brazilia a postat această fotografie pe pagina sa de Facebook și de acolo a început să fie distribuită de mii de oameni în doar câteva zile. Motivul? Chiar dacă ți-am da 100 de încercări, nu ai reuși să afli.

STAR NEWS

Transformarea la care nimeni nu se aștepta! Din Burlăciță XXX, la divă în propriul telefon

acum 10 ore

Locuiește în Los Angeles și încearcă să afișeze o imagine strălucitoare, dar din ultimele fotografii se vede cum e o stea care se stinge.

STAR NEWS

A slăbit 22 de kilograme pentru un simplu rol! Actorul care s-a transformat în ”atlet” în timp record

acum 1 zile

Unul dintre actorii englezi ai serialelor a slăbit miraculos 22 de kilograme!

Cele mai noi stiri
Star Zodiac
Vezi mai multe »
Refresh by Oana Turcu
Vezi mai multe »
Dincolo de aparente
Vezi mai multe »
STAR MATINAL DE WEEK END
Vezi mai multe »
Dosarele V.I.P
Vezi mai multe »
Jurnalul.ro
Vezi mai multe »
SpyNews.ro
Vezi mai multe »
ZU TV
Observator.TV
Vezi mai multe »

ZooMumba

Construieste-ti propriul tau Zoo Mai stai pe ganduri? Construieste-ti propriul tau Zoo si populeaza-l cu cei mai draguti puisori de animale. Atrage-ti vizitatorii in gradina ta zoologica construind habitate pentru animale si multe alte atractii!

Farmerama

Bucura-te de viata la tara la cote maxime! Cultiva, fertilizeaza si strange-ti recolta. Creste animale si fa comert cu alti fermieri. Joaca-te intro lume animata inspirata din universul rural si bucura-te de facilitatile oferite de comunitatea de fermieri. Distractie ca la carte pentru fermieri de toate varstele!

Battlestar Galactica

De partea cui eşti? Oameni sau Cyloni? Alegerea este a ta! Lanseaza-te in captivantul univers al binecunoscutului serial SF. Interactioneaza cu personajele preferate, indeplineste misiuni provocatoare si piloteaza un Viper Colonial sau Raider Cylon sau alte nave de comanda nemaivazute pana acum. Dar mai intai, trebuie sa iei o decizie: vrei sa lupti pentru salvarea omenirii sau impotriva ei?

Dark Orbit

Fii un pilot de elita! DarkOrbit nu este doar un simplu joc de explorare spatiala. Construieste-ti un renume in compania ta si urca in grad, explorand si cucerind noi sectoare ale spatiului, totul intr-o lupta permanenta cu mii de jucatori din toata lumea.

SeaFight

Stapaneste cele 7 mari! Ridica steagul si participa in batalii navale in toate marile lumii! Bataliile, dorinta de libertate si averea te vor ghida! O aventura captivanta si spectaculoasa, livrata prin cea mai modern atehnologie, live, importiva jucatorilor din toata lumea.

Pirate Storm

Trăieşte o mega aventura piraterească! Navigaţi acum într-o aventură incredibilă! De la mările tropicale din Caraibe până la apele reci ale Nordului: în Pirate Storm, vă aşteaptă o lume plină de aventuri! Încarcă tunurile: Pirate Storme este un joc online cu piraţi şi de acţiune continuă! Joacă acum gratis!

Skyrama

La Skyrama, gestionezi un aeroport propriu şi vei petrece un timp minunat! Dar Skyrama oferă mult mai mult decât obişnuitele jocuri gratuite: Creează un aeroport propriu şi extinde-l (în funcţie de ideile tale) din ce în ce mai mult. Amplasează terminale pentru pasageri şi platforme de parcare pentru avioanele care aterizează.

DrakenSang

Saga Drakensang-Saga continuă online Umbrele trecutului reapar, răspândind frica şi teroarea: Cel mai de temut dragon din Lumea Altora a revenit! Alătură-te războinicilor sau magicienilor pentru a trăi aventuri epice şi a salva omenirea! Acest joc de rol te poartă într-o captivantă lume de fantezie 3D.

Deepolis

Scufundati-va si descoperiti fascinanta lume a oceanelor! Scufunda-te! Lupta in batalii subacvatice palpitante si explora adancurile oceanelor! Lupta alaturi de fractiunea ta pentru un viitor mai bun si cucereste adancimile marii! Ai calea libera!