Mara Bănică, de urgenţă la spital: "M-am panicat. Scriu cu dureri mari. La propriu"

 

Mara Bănică trece prin clipe cumplite, după ce a ajuns, aseară, de urgenţă la spital, cu dureri îngrozitoare. Prezentatoarea se simţea foarte rău, iar starea ei era destul de gravă.

Mara Bănică a scris, aseară, câteva cuvinte, chiar pe pagina sa de socializare, în care le-a transmis prietenilor săi virtuali în ce stare se află. Ba mai mult decât atât, bruneta s-a plâns de faptul că medicii nu au îngrijit-o, aşa cum ar fi trebuit.

"Sunt la Urgență Floreasca. Cu dureri abdominale. Ca pacient care acum un an s-a operat de ocluzie intestinală, m-am panicat. Și, surpriză: la Spitalul de Urgență Floreasca, cel mai mare și bun din țara asta, ecograful este închis pe timp de noapte. ******* de țara de *****. Scriu cu dureri mari. La propriu," a scris Mara Bănică, aseară, pe pagina de socializare.

La aproximativ două ore, prezentatoarea scris un alt mesaj pentru fanii săi.

"Am ajuns la Elias. Mă simt fix că domnul Lăzărescu, jur! Sper că ați văzut filmul...", a scris Mara Bănică, pe pagina sa de socializare.

Prietenii virtuali i-au scris sute de mesaje de susţinere şi de încurajare.

Foto: Facebook

M.T.

Nu esti in fata televizorului? Nu-i nimic! Vezi toate emisiunile Antena Stars dar si Antena Stars LIVE pe AntenaPlay, aici

facebook whatsapp twitter pinterest
SpyNews