Mihai Stoica, adevărul despre facilităţile din penitenciar: "Nu există deţinut VIP. Nu există nicio facilitate de care să beneficieze niciun deţinut cu notorietate!"

 
+3 click pentru
galerie

După aproape doi de închisoare, Mihai Stoica a povestit exact cum arata celula în care a stat şi a spus adevărul despre facilităţile, pe care se presunea că le-ar fi avut persoanele cunoscute în penitenciar.

Fostul manajer al Stelei a spus exact ce activităţi a avut câ timp a stat după gratii. De asemenea, el a vorbit şi despre cărţile scrise în penitenciar.

"S-au scris foarte multe neadevăruri. Nu există deţinut VIP. Nu există televizor cu diagonală mare, ci există televizor cu cea mai mică diagonală posibilă, cel puţin la Rahova şi la Jilava unde am fost eu. Nu există nicio facilitate de care să beneficieze niciun deţinut cu notorietate. Nu există. Când am ajuns la Jilava, când s-au deschis uşile, am crezut că era un RMN. Austeritatea nu înseamnă neapărat mizerie, dacă faci curat în fiecare zi nu e mizerie. De mâncat, poţi să primeşti pachete, poţi să îţi cumperi de la magazinul penitenciarului o dată pe săptămână. Ai program la televizor, dar se întrerupe semnalul la 11 noaptea, dar poţi să citeşti

Eu am fost dependent de somnifere, de calmante. Am cochetat cu depresia. Am avut probleme destul de mari, dar le-am avut afară, nu în penitenciar. Am luat vreo patru ani medicamente. Depresia e o boală ca oricare alta.

Lucrările sunt scrise cu mâna mea, totul. La mine nu a existat o frază pe care să o fi importat. Chiar am muncit, până şi coperţile le-am pus eu. Dacă nu mi-ar fi foarte lene, mă gândesc în continuare să scriu. 

Fac sport zilnic, vreau să ajung la 83 de kilograme," a spus Mihai Stoica, la Antena Stars.

Aflaţi mai multe detalii urmărind interviul de mai sus!

Foto: realitateaoltului.ro

M.T.

Citeşte şi:

Mihai Stoica, mărturii halucitante despre o experienţă prin care a trecut fiica lui: "S-a îmbătat. A fost groaznic momentul!"

Mihai Stoica, detalii cutremurătoare despre traiul în închisoare: "Nu te poţi preface că îi respecţi pe ceilalţi deţinuţi!"

Nu esti in fata televizorului? Nu-i nimic! Vezi toate emisiunile Antena Stars dar si Antena Stars LIVE pe AntenaPlay, aici

facebook whatsapp twitter pinterest
SpyNews