MINCIUNA URAGANULUI Harvey! Fotografia care a înșelat o lume întreagă

 

Imaginea a devenit virală rapid pe toate platformele sociale, fără ca oamenii să știe ce se află în spatele ei.

Conform The Mirror, imaginea de mai sus a fost lansată în mediul virtual ca fiind o imagine a aeroportului Houston sub impactul uraganului Harvey care a lovit Texasul. În timp ce internauții citeau poveștile impresionante ale celor afectați, o fotografie s-a strecurat și a intrat și ea ”în rândul celor adevărate”, fără să fie însă.

Totul a pornit de la un cont care distribuie știri pe Twitter.

”BREAKING NEWS: Priviți imaginea aceasta de la aeroportul Houston. Aeronavele sunt inundate”, însoțea imaginea respectivă. În comentarii utilizatorii au semnalat imediat că imaginea e falsă.

De fapt, imaginea aparține site-ului Climate Central care a creat proiecția aeroportului La Guardia în situația ridicării nivelului mării.

A.C.

Nu esti in fata televizorului? Nu-i nimic! Vezi toate emisiunile Antena Stars dar si Antena Stars LIVE pe AntenaPlay, aici

facebook whatsapp twitter pinterest
SpyNews
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, AntenaStars utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de confidențialitate