Minciuni pe care le spunem partenerilor pentru a avea o relație puternică: “Sexul a fost incredibil”

 

Cu toții mințim, mai ales în relația de cuplu. Nu vorbim aici de minciuni grave, ci mici adevăruri ascunse care ne scutesc de o ceartă sau de o situație penibilă.

Iată câteva minciunele pe care le spunem de cele mai multe ori partenerilor noștri de cuplu!

Iubitule, aseară sexul a fost minunat!

Nu se poate ca de fiecare dată când întrețineți relații sexuale partida să fie intensă și sălbatică. Oboseala, stresul, poate rutina, stau de cele mai multe ori în calea unui sex de calitate. Sunt zile și zile, de aceea câteodată e nevoie să-i spui partenerului o mică minciună și să-i lauzi performanțele sexuale. Atenție, să nu faceți un obicei din asta! Orgasmul simulat nu aduce fericire în cuplu!

- Nu, nu te-ai îngrășat! Poate doar puțin...

Adevărul în legătură cu kilogramele în plus doare de fiecare dată atât în privința femeilor, cât și al bărbaților. Cel mai bine e să sugerezi într-un mod voalat că a mai luat în greutate, dar că există soluții pentru a scăpa de kilogramele nedorite: mișcare și alimentație sănătoasă.

- Ce cadou superb mi-ai luat!

Chiar dacă de data aceasta a dat greș cu cadoul, nu e așa grav. Important este că s-a gândit la tine și să nu uităm că gestul contează!

- Nu mă deranjează că ieși cu prietenii la o bere!

...și eu rămân acasă cu treburile casnice. Totuși, din când în când, ieșirile separate sunt indicate. E bine să ieșiți din rutină.

- Îmi place mult ce mi-ai gătit!

Cel mai probabil tu găteai mai bine, iar mâncarea avea un gust mai bun, dar important este efortul. E bine să-ți încurajezi partenerul să prepare cina sau micul dejun. Chiar daca nu este un Masterchef, s-a gândit la tine și și-a dat interesul. Învată să te bucuri de timpul pe care l-ai câștigat alături de el și nu mai încerca să controlezi totul!

Nu esti in fata televizorului? Nu-i nimic! Vezi toate emisiunile Antena Stars dar si Antena Stars LIVE pe AntenaPlay, aici

facebook whatsapp twitter pinterest
SpyNews
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, AntenaStars utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de confidențialitate