Necazurile se ţin lanţ pentru Oana Roman! Totul a fost dezvăluit printr-un răspuns la un SMS: "Trebuie să vând casa până la sfârşitul lunii, sănătatea şi viaţa ei depind de asta"

Oana Roman trece printr-o perioadă grea din viaţa ei. Aceasta a anunţat pe blogul ei că starea de sănătate a persoanelor apropiate este precară.

În contextul zâmbetului etern al vedetelor de pe ecrane, Oana Roman a povestit fanilor săi grijile ce îi apasă umerii.

"Azi mă suna insistent cineva cu care trebuie să mă văd pentru a recupera nişte acte şi a încheia o colaborare care a ajuns la termen. Nu am răspuns pentru că dădeam telefoane pentru alte probleme urgente. M-a apostrofat printr-un mesaj că nu-i frumos să nu-i răspund. I-am explicat că am alte urgenţe, că sunt într-o perioadă în care încerc să prioritizez lucrurile astfel încât să reuşesc să le descurc pe toate. I-am explicat că am o rudă apropiată în stare gravă de sănătate şi nu mă are decât pe mine sprijin. I-am explicat că trebuie să am grijă şi de mama să o duc la un consult şi de Isabela că e răcită de două săptămâni (...) să vând o casă a unei rude până la sfârşitul lunii căci sănătatea şi viaţa ei depind de asta", a scris Oana Roman pe blog.

A.C.

Nu esti in fata televizorului? Nu-i nimic! Vezi toate emisiunile Antena Stars dar si Antena Stars LIVE pe AntenaPlay, aici

facebook whatsapp twitter pinterest
HOROSCOP

mai multe 

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioara

Balanta

Scorpion

Sagetator

Capricorn

Varsator

Pesti

SpyNews