Nicolai Tand, detalii de la cea mai misterioasă nuntă din showbiz! "Orice mireasă poartă tenişi după şapte ore"

în acest weekend a avut loc cea mai misterioasă nuntă din showbiz, iar Nicolai Tand a fost unul dintre invitaţii celebri de la nunta Mariei Marinescu şi a povestit cum a fost.

Celebra creatoare de modă care s-a căsătorit religios cu Alin Petrache sâmbătă a vrut să fie o apariţie spectaculoasă, dar secretă. Nicolai Tand s-a numărat printre puţinii invitaţi şi a povestit cum s-a simţit la petrecere.

"Am plecat pe la 3 şi distracţia a continuat. Din ce am auzit, lumea s-a întins. Eu am plecat pentru că eram cu fetiţa şi trebuia să plec. Am fost aproximativ vreo 60 de oameni. A fost o nuntă foarte restrânsă, dar cu prieteni apropiaţi. A avut o rochie foarte faină, simplă, cu dantelă, nu cu voal... Ceea ce o reprezintă pe Maria, practic. Şi-a schimbat pantofii că după cinci, şase sau şapte ore vrei să fii mai comod. S-a dansat mult, a fost muzică bună, au fost mulţi invitaţi care au cântat. A fost o nuntă pe cinste. S-a dansat, s-a mâncat bine. A fost o şampanie foarte bună şi după icre de manciuria, caviar, peşte, muşchi de vită cu trufe, o mâncare echilibrată", a mărturisit Nicolai Tand la "Star Magazin".

În ceea ce priveşte muzica, pe scenă au urcat artişti celebri ce au întreţinut atmosfera. Tortul însă a rămas un mister pentru Nicolai Tand: "Tortul nu l-am văzut când era întreg. La tort n-am băgat de seamă cum arăta. Nu ştiu ce am făcut, dansam. M-am trezit cu el în farfurie doar. A fost bun, puţin răcoritor. A cântat Ruby, Damian, Corina Chiriac... A fost o nuntă pe care mie mi-ar plăcea s-o fac"

A.C.

Nu esti in fata televizorului? Nu-i nimic! Vezi toate emisiunile Antena Stars dar si Antena Stars LIVE pe AntenaPlay, aici

facebook whatsapp twitter pinterest
HOROSCOP

mai multe 

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioara

Balanta

Scorpion

Sagetator

Capricorn

Varsator

Pesti

SpyNews