Noi previziuni interesante ale ZODIACULUI CHINEZESC în materie de DRAGOSTE! Cum îţi merge în Anul Maimuţei de Foc

 

În scurt timp va începe Anul Maimuței de foc, iar acesta vine cu veşti surprinzătoare pentru anumiţi nativi. Zodiacul chinezesc aduce multe schimbări în plan amoros şi iar specialiştii avertizează că este indicat să fim mai atenţi la nevoile partenerului nostru.

Iată care sunt previziunile astrologilor în materie de dragoste în Anul Maimuţei de Foc, potrivit chinesefortunecalendar.com, citat de sfatulparintilor.ro.

Șobolan 

Șobolanii și Maimuțele se atrag reciproc. De aceea, 2016 este un an prielnic pentru dragoste. Este recomandat să îți rogi părinții, rudele sau prietenii vechi să te ajute în găsirea unui potențial partener de cuplu. Pentru bărbați este posibil să înceapă o relație cu o femeie mai în vârstă.

Bivol
 
Bivolii ar trebui să încălzească atmosferă care s-a cam răcit în ultima vreme. Focul Maimuței nu-l poate “incalzi” direct, însă îl poate ajută pe Bivol să aibă mai mult succes la întrunirile sociale. Dacă vor mai multă dragoste, Bivolilor le este recomandat să-și facă timp pentru iubire, pentru a-și construi o relație.
 
Tigru

 
Tigrii pot fi agitați în relații în acest an și le este recomandat să ia lucrurile cu calm, chiar dacă este vorba de o neînțelegere. Pot apărea probleme de comunicare cu partenerul de cuplu. Un prieten apropiat poate fi mediator.
 
Iepure

 
Iepurele și Maimuța au o legătură puternică. Dacă ești în căutarea mării iubiri, acum este timpul să acționezi. Dacă ești implicat într-o relație, este momentul să o treci la un alt nivel. Indiferent de statutul marital, persoanele de sex opus vor fi atrase de ține.
 
Dragon
 
Pentru Dragoni, Anul Maimuței de foc este prielnic dragostei. Persoanele singure vor participă la mai multe evenimente sociale la care își pot întâlni jumătatea. Dragonii implicați într-o relație de cuplu vor primi mai multă atenție din partea partenerilor.
 
Șarpe
 
Generațiile tinere își vor găsi mai ușor perechea. Fețele ar trebui să fie mai insistente și să facă ele primul pas spre o relație. Bărbații, în schimb, vor avea mai mult succes în dragoste. Pentru cuplurile căsătorite, dragostea este la cel mai înalt nivel.
 
Cal
 
Dacă ești în căutarea jumătății, în Anul Maimuței de foc o vei găsi. Șansele sunt puțin mai mari dacă ești bărbat. Pentru cuplurile căsătorite, este recomandat să petreci mai mult timp în familie.
 
Capră
 
Că să ai mai mult succes în amor în acest an, ar trebui să respecți mai mult părerea partenerului. Autocontrolul este cheia armoniei în relație. Dacă ești femeie este recomandat să ai grijă că limbajul și comportamentul tău să nu fie jignitor la adresă partenerului.
 
Maimuța
 
Pot apărea câteva dispute cu partenerul de cuplu. În aceste situații este recomandat să apelați la un mediator din zodia Iepurelui. Dacă ești în căutarea jumătății, s-ar putea să întâlnești multă concurență. Poți avea mai mult succes cu persoane de sex opus din zodiile Șobolanului, Dragonului și Iepurelui.
 
Cocoș
 
Pot apărea câteva tensiuni în cuplu din cauza faptului că partenerul va încerca să preia controlul asupra relației, să ia decizii în numele tău și chiar să-ți facă programul. Te poți simți sub presiune.
 
Câine
 
Te completezi de minune cu partenerul de cuplu. Cu toate acestea, este recomandat să petreci și mai mult timp în familie. Dacă ești singur, acum este timpul să acționezi. Poți întâlni pe cineva lângă care viață să fie relaxanta și frumoasă.

Mistreț
 
Vei găsi și te vei incojura de oamenii de care ai nevoie. Dacă ești în căutarea iubirii, aceștia te vor ajută să întâlnești persoană potrivită. Dacă ești deja implicat într-o relație de cuplu, încearcă să petreceți împreună cât mai multe momente romantice.

Foto:

M.T.

Nu esti in fata televizorului? Nu-i nimic! Vezi toate emisiunile Antena Stars dar si Antena Stars LIVE pe AntenaPlay, aici

facebook whatsapp twitter pinterest
SpyNews
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, AntenaStars utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de confidențialitate