Nu toată lumea știe asta: cum deosebești ketchup-ul făcut din chimicale de cel făcut din roșii

 

Ketchup-ul este printre sosurile preferate de multe persoane, mai ales alături de cartofii prăjiți pe fugă din lipsă de timp.

Trebuie să recunoști, aproape orice fel de mâncare, cu puțin ketchup, are gust mai bun! Ei bine, de multe ori ceea ce avem în frigider nu este produs din roșii, ci din chimicale, scrie BrightSide. De multe ori se folosesc ingrediente și mai ieftine decât roșiile, diverși factori care să crească vâscozitatea lichidului, sos de mere, aditivi și coloranți.

Pentru a deosebi ketchup-ul făcut din roșii de cel făcut din chimicale nu trebuie decât să fii foarte atent la atribuțiile sosului. Cel făcut din roșii va fi mereu roșu sau un roșu mai închis, iar consistența să nu fie prea apoasă.

A.C.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest