Numerele te urmăresc, dar nu ştii ce înseamnă? Ce înseamnă când vezi aceste cifre

 

Multe persoane au un număr norocos, în timp ce altele se lovesc ostentativ de cifre despre care nu ştiu nimic.

Acest fenomen este des întâlnit. Fie că e vorba de notele din examen, de numere-simbol găsite adesea la maşinile întâlnite sau pur şi simplu există numere-cheie de care te loveşti în orice situaţie, întotdeauna există o explicaţie.

1. Trebuie să clădeşti un nou început şi să laşi trecutul în urmă. Ai nevoie să fii îndrăzneţ, curajos şi să te desprinzi de ceilalţi. Acceptă-ţi individualitatea.

2. Ai nevoie de cooperare şi de diplomaţie în relaţiile cu ceilalţi. Ar trebui să fii mai pregătit pentru o relaţie romantică şi să înveţi să ai mai multă încredere în propria intuiţie.

3. Creativitatea este oaza de care ai nevoie. Exprimă-te, găseşte un hobby, ia-ţi o vacanţă şi relaxează-te.

4. Încearcă să te stabilizezi şi să fii cu picioarele pe pământ. Nu e loc să renunţi uşor. Ai nevoie să munceşti şi să economiseşti bani, dar şi să ai grijă de sănătate.

5. Schimbări pozitive vor urma. Ai nevoie să fii flexibil pentru ca lucrurile să se întâmple de la sine. Evită să te mai împiedici de lucruri prea puţin importante şi fii interesat să cunoşti oameni noi.

6. Dragostea vine curând la uşa ta! Te vei căsători, vei pune bazele unei familii, sau poate chiar vei avea un copil.

7. Ar trebui să citeşti şi să studiezi cât mai umlt. Învăţăturile pe care le capeţi ar trebui şi ele transmise. Totuşi, pe lângă muncă, ai nevoie de vacanţe în natură, în special lângă apă.

8. Ai grijă de banii pe care îi câştigi şi încearcă să scapi de datorii. Ocupă-te de carieră mai mult şi să ştii că ai putea să iei în calcul propria afacere.

9. Fii pregătit să renunţi la ce nu te mai ajută şi acceptă schimbările ce intervin în viaţă. Dăruieşte şi nu te teme să fii generos. Rezolvă conflictele vechi sau recente şi împacă-te cu familia.

A.C.

Nu esti in fata televizorului? Nu-i nimic! Vezi toate emisiunile Antena Stars dar si Antena Stars LIVE pe AntenaPlay, aici

facebook whatsapp twitter pinterest
SpyNews