O ieşire în oraş poate însemna o partidă nebună de amor! Zodiile care iubesc să facă SEX în locurile PUBLICE

 

Poate nu te-ai fi aşteptat, sau poate chiar te numeri şi tu printre ei. Anumiţi oameni preferă locul de "nebunii" să fie un loc public. Trei zodii din cele 12 întrec măsura normală însă.

Conform yve.ro, una dintre cele trei zodii este berbecul.

Berbecul este renumit pentru spiritul aventuros şi atunci când vine vorba despre sex, poate avea loc oriunde! Dacă ai gânduri neortodoxe, să i le spui ar putea să nu fie o greşeală. Locurile ca parcurile, lifturile sau maşinile vor fi pe primul loc.

Leul este regele junglei şi se aplică şi în pat. Acesta este iubitor de adrenalină şi locurile publice se numără printre locurile sale preferate de a face dragoste. Un loc luxos şi impunător va fi chiar pe placul acestei zodii.

Scorpionii sunt nebuni în pat! Ei sunt cunoscuţi pentru cât de perverşi sunt şi o partidă de sex pe terenul de sport, la cinema sau în lift îi va hipnotiza. Profită de ocazie şi du-l în locuri extravagante, va fi cucerit de tine cu siguranţă!

A.C.

Nu esti in fata televizorului? Nu-i nimic! Vezi toate emisiunile Antena Stars dar si Antena Stars LIVE pe AntenaPlay, aici

facebook whatsapp twitter pinterest
SpyNews