Oana Roman s-a distrat de ziua ei cum îi place mai mult: "Ioana sunt în acte!"

 
+2 click pentru
galerie

Foarte mulţi români şi-au serbat onomastica, iar vedetele nu au făcut excepţie! Oana Roman a petrecut aşa cum îi place cel mai mult: alături de persoanele dragi ei, dar mai ales, alături de fiica ei Isabela.

Prezentatoarea a făcut câteva declaraţii neaşteptate de ziua ei.

"Vă mulţumesc frumos că v-aţi gândit la mine, pentru că pe mine eu chiar Ioana sunt în acte, mă cheamă Ioana Sabina, dar mi se spune Oana că aşa mi-a zis tata de când eram mică şi aşa mi-a rămas numele. Nu am sărbătorit cu nimic special, am fost în vizită la naşii noştri, am fost şi pe mama un pic, şi cam atât. A sunat telefonul toată ziua.

Am încetat să îmi mai propun lucruri, pentru că mereu nu s-a întâmplat cum mi-am dorit eu, ci cum a vrut Dumnezeu. Demult nu îmi fac planuri foarte clara, pentru că Dumnezeu le-a făcut pentru mine, mai bine decât m-aş fi gândit eu," a spus Oana Roman, la Antena Stars.

Urmăriţi materialul video de mai sus!

Foto: Captură Antena Stars

M.T.

Nu esti in fata televizorului? Nu-i nimic! Vezi toate emisiunile Antena Stars dar si Antena Stars LIVE pe AntenaPlay, aici

facebook whatsapp twitter pinterest
SpyNews
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, AntenaStars utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de confidențialitate