Otilia Bilionera îi face concurenţă lui MIhai Trăistariu! Care e arma secretă a artistei pentru Eurovision

+2 click pentru
galerie

Socoteala de acasă nu se potriveşte cu cea din târg. Mihai Trăistariu  a lucrat 10 ani la o piesă de răsunet, cu care să ne reprezinte la Eurovision, dar a pierdut din vedere un element important: concurenţa.

Pe lângă voci bune şi piese interesante, rivalele lui mai au un avantaj incontestabil: sunt tinere si sexy. Una din din ele este chiar Otilia care  a devenit cunoscuta dupa ce a scos hitul "Billionera". Otila s-a inscris la Eurovison, ba mai mult decât atât ea a dat şi câteva detalii despre participarea la această competiţie.

"Da, m-am înscris la Eurovision, am luat-o drept o provocare ca zic aşa. Am emoţii încă de pe acum, dar sper că totul va fi bine şi sper că o să îmi prezint piesa aşa cum trebuie, cu mândrie. Eu nu îl consider un rival pe Mihai Trăistariu, este foarte talentat, însă aşa a fost să fie să ne întâlnim în acest concurs. Cred că ştie. Am înţeles că deja sunt câţiva cântăreţi cunoscuţi care participă, Mihai Trăistariu, Claudia Pavel şi o fată Bijou, apărută acum câţiva ani, cu o fustă scurtă, sau cum era fără chiloţi mă rog. Din câte ştiu trebuie să fim doar şase pe scenă, am două dansoare, asta înseamnă că pot să mai am încă trei persoane. Va fi live 100% fără nicio voce înregistrată. Odată ce m-am gândit să particip la aceast concurs, mă gândesc şi să câştig.

Piesa are puţin legătură cu povestea de dragoste pe care am trăit-o," a spus Otilia Bilionera, la Antena Stars.

Pentru afla cum sună piesa cu care va concura Otilia, urmăriţi materialul video de mai sus!

Foto: Facebook

M.T.

Nu esti in fata televizorului? Nu-i nimic! Vezi toate emisiunile Antena Stars dar si Antena Stars LIVE pe AntenaPlay, aici

facebook whatsapp twitter pinterest
HOROSCOP

mai multe 

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioara

Balanta

Scorpion

Sagetator

Capricorn

Varsator

Pesti

SpyNews