Papa Francisc, avertisment important în legătură cu masa de Paşte! Dacă mâncăm un aliment tradiţional, facem un mare păcat

Printre bunătăţile care nu lipsesc de pe masa de Paşte se numără friptura de miel şi drobul. Însă Papa Francisc trage un semnal de alarmă pentru creştini. A consuma carne de miel reprezintă un mare păcat.

Pentru creştini, Paştele este un prilej de sărbătoare în care familia se reuneşte şi se delectează cu mâncăruri care mai de care. Iar preparatele de bază sunt cele făcute din carne de miel. Însă Papa Francisc le atrage atenţia credincioşilor că mielul este simbolul credinţei, al sufletului salvat de Hristos, iar uciderea lui de Paşte nu are nicio bază în tradiţia creştină.

În opinia Papei, este un ritual sângeros care nu este necesar într-o societate ca a noastră, deja cufundată în violenţă. De pe masa de Paşte ar trebui să lipsească cu desăvârşire drobul, ciorba sau alte preparate din carne de miel.

Foto: Hepta

M.T.

Nu esti in fata televizorului? Nu-i nimic! Vezi toate emisiunile Antena Stars dar si Antena Stars LIVE pe AntenaPlay, aici

facebook whatsapp twitter pinterest
HOROSCOP

mai multe 

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioara

Balanta

Scorpion

Sagetator

Capricorn

Varsator

Pesti

SpyNews